f+f OLMA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve αℓι-кαρтαη tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna hiç para yatırmadan kaç ayda ve nasıl f+f olabilirim günlük ne kadar oynamam gerekir?

2. kaç yıldır oynuyorum biliyor musun :) para yatırmadan gelişme dönemi eskidendi şimdi yeni başladıysan zor çoook zor. artık devir değişti yani farkettiysen alt haritalarda oyuncu yok.

3. yani f+f para yatırmadan imkansız mı??

4. imkansız denmez tabi ama çook zaman alır

5. 10 yıl felan mı?

6. kendinde hesaplayabilirsin amiral döşemek için sırf 2.2 veya 2.3 mil civarı inci toplara gidecek fildişi abanoz felan almayacaksın ya. düşün bakalım sıfır bi gemiyle bu kadar inciyi ne kadar sürede kasabilirsin?
    onbinlerce kristal yeteneklerin için milyooonlarca inci demek.
    haa bir de, birkaç milcik inci de kalelere gider.

top geliştirme pettir tasarımdır saymıyorum bile.

7. ve sen her bunları yapmaya çalıştığında oyuna sürekli yeni bir şeyler eklenecek ve hiç takip edemiceksin. yani işin uzun şimdiden başla. bak mesela en son artık oynayan herkes vudu topu döşemiş durumda en kötüsü 30lukları 5.seviye dp leri almış başını gidiyor ve benim bunlara yetişmem imkansıza -yakın-.

8. baya zamandır oynuyodum ben biraz yol aldım amirallerim ve güvertelerim full 18 yetenek ve 5 6 kalem var ama hiç tasarım yok 15 lwlim ve 16 sınıf elit gemim var ne yapmalıyım sence

9. zagoppa

zagoppa User

:)ben cevap vereyim etkinlik leri kaçırma bol bol majodan çıkan haritaları yap gerisi zaten olur birikenle

10. rampa 3 Monte edilmiş sekstant Seviye 3 Barutluk Seviye 2 Aralıklı top yerleri Seviye 2 ben kalemi yapım inciyle

11. 2 yenetek daha yaparsam ogunun yumruğu açılıyo yoksa onu mu yapım??

12. zagoppa

zagoppa User

burdan yanlış yönlendirmeyelim seni formda araştır dahadetaylı kararını sen ver şahsen ben barutu 5/5 yapıp menzili açmıştım şimdi ogun a uğraşıyorum tabi çok kristal lağzım işallah bu etkinlik lerden bişeler yapacaz

13. kental

kental User

Bence ikisini bir arada götür. Forumda konusun var; Kaleler ve yetenekler adı altında. Buradan ödemen gereken inci miktarını görebilrsin. Biraz kale yaparsın. Baktın yetenekten daha fazla inci istemeye başladı. O zaman yetenek yaparsın. Dönüşümlü olarak daha rahat olur.
    Sonuçta hepsini yükselticeksin ama oyuna daha hızlı etki etmesini istiyorsan imkan bulduğunda eklemeni tavsiye ederim.
    Bir de herşeyden önce mevcut durumunu stabil hale getirmelisin. Önce ıskalarını azalt, hızını arttır, vuruşlarını güçlendir. Sonra eklemelere yönel.

14. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

oyuna hic para yatirmadan nasil full olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz o sizin ne kadar online ve hangi sekilde oyun oynadiginiz bagli bir durum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.