Eyvah!Yine Etkinlik başlıyor:((

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PLATINIUM70 tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her etkinlik başlayışında
    1-Oyuna girememe
    2-Donmalar
    3-Reset sorunları v.s gibi bir çok sorun beraberinde geliyor.Al işte bugün başlaması gereken oyun daha şimdiden yarına ertelendi.Olabilir ancak normal oyununu oynayacak oyuncular oyuna giremiyor.
    Şu bir gerçek biz oyuncular kadar bu oyunun ciddiye alınmadığı belli.Alt yapısı,formatı belli bir etkinlik daha başlamadan hata verir mi?
    Neyse biz niye konuşuyoruz ki?Her şey ortada.

2. etkinlikle ilgili bir oneriniz var diye girdim ama alakasi yokmus. burasi fikir havuzu bolumu yazinizi genel tartismadaki konuya yazmaliydiniz.

XanTier bunu beğendi.
  3. Ben-keyfim ve kahyam.

4. Katılıyorum kardeşim :) bu @_ђрφттεѓ_§к® herşeyi forum mod yardımcısı gibi cevaplamasa biraz daha samimi sıcak kanlı olsa daha iyi olcak :)

PLATINIUM70 bunu beğendi.
  5. Admin yazsa tamam diyeceğim ama öğretmene şikayet eden öğrenci gibi:))

6. aynen aynen :))

PLATINIUM70 bunu beğendi.
  7. Sağol kardeşim.

8. her yerde keyfinix kahyaniz olmuyor malesef. ben sizin bilinclenmeniz acisindan yazmistim sonucta zaten yetkil gelse de aynisini derdi

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Keyfiniz yada kahyanız size forum kurallarını ihlal etme hakkı tanımıyor!

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.