EVENTLER ÇOK UZUN SÜRÜYOR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *_*ИİL●APO*_* tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gedrof

gedrof User

bencede etkınlıklerın kar oranı arttırılıp suresı kısaltılması mantıklıdır cunku etkınlıkler cok uzun oldugu ıcın ınsanlar alısıyor ve etkınlık olmadıgı zaman oyun sıkıcı gelıyor bu sebeble etkınlıkcı ekıbı olustu serverlerde :D

2. Bence etkinlik süresi gayet iyi yoksa kısa olur inci çok verilir ayrıca sadece belli haritalara sistem atılırsa nasıl kasacak güçsüz gemiler onları da düşünün bence şuanda tasarımı zatenzor alıyorlar ayrıca etkinliklerde son atışada tasarım verilmeli çünkü güçsüz ve alyanssız filonasıl tasarım alacak bunları yetkililer düşünmeli:))

3. küçük gemilere event vuruyor 40 k.. hele bide zırhı yoksa?nasıl kesicek küçük gemi yaff??gerçekten bu eventleri düzenleyen kimse .. bence bu oyunu oynamıyor eminim..:Dgelsinde kessin bakim 16lvl üstünde :Dbirde ben seafight ekibinin 1 videosunu izledim.. orda soruyolar hangi oyunları oynuyorsunuz die..hiç biri seafight oynuyoruz demedi ..dikkatimi çekmişti bunuda paylaşayım dedim bilginize sayın arkadaşlarım:Dhttps://www.youtube.com/watch?v=CbaDaN1MAWc :))))))

Son düzenlenen: 6 May 2015