Event Ruhları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆яєνєηgє☆[нн©] tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam sayın adminler benim sorum ruhların takası hakkında fazla adaletsizce değilmi 500 tane ışık yayan ruhu 50 liraya satıyosunuz 125 kristal ediyo şu an satışa ise 200 kristali 10 liraya koyuyosunuz o kadar kastık emek verdik bence bir daha düşünüp taşının o ruhlara o kristaller az geçen etkinlikte bile aynı şekilde ruh kastık 1 ışık yayana 2 kristal verdiniz şu an hesaplıcak olursak

(önceki calypso etkinliği için geçerlidir)

önceki etkinlik 4 ışık yayan = 8 kristal
    şimdiki etkinlik 4 ışık yayan = 1 kristal
    8 kat fark var yazık günah arkadaşlar insaflı olalım biraz millet eski etkinlik takasıyla aynı olur diye o kadar gülle attı ben kabuk kırıcımı bile attım bu etkinlikte lütfen aradaki farka bakın siz düşünün sizlerdende destek bekliyorum arkadaşlar

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

istek ve arzularinizi fikir havuzuna yaziniz. cunku bunu sadece yetkililer ayarlayabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.