EVENT EVENT EVENT.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cαρтαiη✖ tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunun hali berbat durumda, heleki bu etkinlik öyl birşey yaptınızki insanlar uyumuyor sabahlara kadar oturuyor düzen filan bırakmadınız insanlarda. 1 gün oyuna girmesek 10. sıradaki adam 30. sıraya geçiyor arada bir durunda bu insanların bir hayatı var, bir sosyal çevresi var bunuda düşünün oyun paraya döküldü ses çıkartmadık kabul ettik, eventlerde birşey kazanamıyorduk onuda kabullendik ama böyle kazanacaksan bırak gelmesin, insanların yıllarca yaptıkları emeği 1-2 günde yok ettiniz ayıp ya oyuncuya saygı bu mudur. insanların çoluğu çocugu var .

2. AYNEN KATILIYORUM... nasıl bir event bu yıllarca emek veren insanların emegi hiçe sayılıyor 2 saat oyundan çık geldiginde 10 sıra aşagıya düş.. adalet istiyoruz.. biran önce buna bi çözüm bulun emekler boşa gidiyor..gerçekten yazık yani .. bütün serwerlarda sıralamalar allak bullak olmuş durumda .. 15 gün event olurmu??helede böyle tp si anormal olan bir event??

Cαρтαiη✖ ve NERYUAS™ bunu beğendi.
  3. NERYUAS™

NERYUAS™ User

Oyunun hali berbat durumda, heleki bu etkinlik öyl birşey yaptınızki insanlar uyumuyor sabahlara kadar oturuyor düzen filan bırakmadınız insanlarda. 1 gün oyuna girmesek 10. sıradaki adam 30. sıraya geçiyor arada bir durunda bu insanların bir hayatı var, bir sosyal çevresi var bunuda düşünün oyun paraya döküldü ses çıkartmadık kabul ettik, eventlerde birşey kazanamıyorduk onuda kabullendik ama böyle kazanacaksan bırak gelmesin, insanların yıllarca yaptıkları emeği 1-2 günde yok ettiniz ayıp ya oyuncuya saygı bu mudur. insanların çoluğu çocugu var . NE kadar güzel ifade etmiş. senelerce uğraşıp TP sini artıranlara biraz saygı.........

4.  
  5. şimdi sayın adminler ben size soruyorum ... oynadıgım serwerda ben 2 yıldır 1. sıradayım ve rutbe taşıyorum.. 3*5 yıldır emek vermişim. gecemi gündüzüme katmışım .. maddi tarafını boş geçiyorum... farzedelimki ben hastalandım veya herhangi bir sorundan dolayı oyuna giremedim (ne bilim netim yok mesela)veya yurt dışındayım .. herşey olabilir degilmi bizlerinde real hayatları var ... oyuna bu etkinlikte 2 gün girememiş olsaydım 3*5 senelik emegim boşa gidecekti???rutbemi kaybedecektim dogrumudur efendim?7/24 botla gemi yapan adamlar gelcek benim emegimi çalacak????yok böyle bir ADALET!!bunu neye istinaden yaptıysa bp KINIYORUZ!!

eye.of.the.tiger bunu beğendi.
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

düzenleme yaplacaktır sabırlı olun

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.