Etlinlik Öğeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kara*Şövalye tarafından 14 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik öğelerinde gülle alırken hep aynı problem oluyor. Almak istediğim gülle miktarını alamıyorum en fazla 1516 görünüyor. 1500 1500 çekilebiliyor. Sadece bende mi var bu hata ? Düzeltmenin bir yolu var mı ?

2. Askarbey

Askarbey User

bu oyunda ne doğruki bu doğru olsa havai fişek i 50.000 50.000 alıyorum kardeşim millet milyon milyon almak istiyor alamıyor illaha eziyet ettirecekler :D

3. iyide 1500 1500 çekene kadar ben 150 bin almayı düşünüyorum. 100 kere 1500 alacam ooohooo kim uğraşır onla bi çeki düzen verilsin o zaman

4. en iyisi deniz haritasından gülle menüsünden gülle satın al ile oradan her defasında 50.000 gülle almak oluyor ama bu rakamı bizim girebileceğimiz bir rakam formatına döndürülebilirse tabiki daha iyi olacaktır ama bu konuyuda fikir kısmına yazmak gerekiyor haliyle şimdiden özür dilerim açılmış konuya cevap yazdım sadece

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

anasayfayla alımlar için durum iletildi