Etkinlikten yararlanamadik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »EL-Capone«KGH² tarafından 12 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlikten yararlanmak ve gemimizi gelistirmek için pazar indirimi katlayici vesaire paket aldim. Ne yazıkki hic bir sekilde kullanamadik. Nedeni belli oyun hataları. E ne olacak simdi günü de doluyor. Bense oyun ne zaman düzelecek diye nobet tutuyorum. Bizi bu duruma düşüren ler oyun kurucular ne yapıyor. Tr3 oyuncularina bu bir ikaz mi ceza mı. Oyun hatalarindan dolayı kullanamadigimiz her şeyin gününü uzatmaniz gerekmiyor mu. Biz mağdur durumdayız ama support a ne kadar mesaj yazdimsa gelen mesajlarda bu problem bilinmektedir programcilar calismaktadirlar en yakın zamanda sorun giderilecektir deniyor. Bu cevap yetmiyor bana magduriyetimiz ne olacak?

2. bu sorun genel bi reset ile düzeltilmişti fakat herkezde geçerli olmadı her seferinde pazartesi genel bi reset atılacak ve düzeltilecek deniyor ve hala düzeltimedi bunun yanında bazı hesaplarda ise 100tl ye alınan tasarımın taşları dahi gelmedi. bu şekilde bu oyunu oynayamayız hem para harcıyoruz hemde zarar ediyoruz. bu tasarım olayında resmen dolandırıldık gibi düşünmeye başladı çoğu kişi çünkü taşlar piyasada yok hala.