Etkinlikte Puan Silinmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŚҢΌώ●§•ƒ tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18,10,2016 Sabah Reseti........ 1. lik için rekabet ederken sabah resetinde 22 bin puan birden eksiltildi 2.likten 7.liğe düşürüldüm 5 gündür sabahlara kadar uykusuz kaldık, atılan güllenin sayısını bilmiyorum. Bunu yazan ilk kişi değilim onuda biliyorum bu konu ile alakalı ne yapacaksınız merak konusu bütün heves, şevk geçmiş olsun o kadar rekabet son dakikaya kalmış bu kadar oyuncu emek harcamış sonuç bu.

Üye adı!ŚҢΌώÂLΨЄ™「T★K」
    Üye ID:
    181/25399560
    oyuna son giriş:
    2016-10-17 20:29:17

2. mamı_55

mamı_55 User

Geçmiş olsun kardeş. Hiçbir şey yapmıyorlar. Ekran görüntün yoksa uğraşmazlar bile. Ki uğraşsalar da programcıların script çalıştırmasını bekleyeceksin. Tabi önceki etkinliklerin ki çalıştırılacak -yapılırsa-.

3. selami

selami User

abi geçmiş olsun silinen puanların hiçbiri gelmedi :/

4. bu puan silinmesi bence kendi adamlarını 1 ci yapmak içindir yoksa puan boş yere silinmez

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şuan iftira attığınızın farkındasın umarım. Hangi programcı kimi tanıyacakta taraf tutacak? Sorun genel ve her serverda mevcut. Şimdi sizin iftiranıza göre programcı kendi adamları kazansın diye puan siliyor. Programcı adam tutacak olsa bir tıkla yükler o ödülleri istediklerine ne diye herkesin göreceği şekilde açık olarak yapsın.

Buraya bir itham yazarken iyi düşünüp yazın aksi halde şuan olduğu gibi anlayışla karşılamayıp direk gereken cezayı verebiliriz!

BIRAKTI ve ●ђр● bunu beğendi.
  6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Valla durumu biliyorlar her serverda var aynı sorun. Ne yaparlar? Henüz daha öncekilere birşey yapmadıkları için şunu yaparlar demek imkansız

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.