Etkinlikte Küçük Gemilerin Düşünülmemesi!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkda olduğu gibi arkadaşlar küçük gemilerin kar edebileceği birşey yok.Ben geçen senee göre yorumlarsam geçen sene 250 tane 27,5 top kasmıştım.Lanetli ruh ile ama sabah 5 de kalkıp kasıyordum.Şimdi Allaha Şükür ful çarım var.Gelelim asıl konuya ben bir ful çar olarak küçük gemilerinde gelişmesii onlarında aramıza dahil olmasını isterim.Ve etkinlik örnek yuvalardan daha fazla top veya zıpkın çıkmasını isterim yada gülle zaten küçük gemilerde zıpkın %100 az vardır.
    Sayın adminler ben tr3 oyuncusu olarak sizden rica ediyorum.Diğer küçük gemiler adına belkide bu foruma girmeyi bilmeyende çok küçük oyuncu var.Yapılmasını arz ederim.Kolay gelsin.Sadece onlarında bizlerin arasına katılmasını istiyorum.
    ≈KRALKALE≈[ULU] (TR3) Saygılar...

ḋᾄᾗʛἔʀмᾄᾗ bunu beğendi.
  2. Özellike yuvaları kastettim sayın adminlerimiz.Oyuk gülle veya gülle miktarını düşünerek çalışmalarınızda kolay gelsin...

3. 5 Yıl öncesini de düşünürsek etkinlikler yılda 2-3 kez yapılırdı.Ve kar etme daha fazlaydı.Şimdi her ay etkinlik var kar foksiyonuda düşmüş durumda.Herkes için burda yorumlamakda istedim...

4. Birde şu admiral lucia sorunu hayla sürüyor.Dünki gibi 100 ün üzerinde kestik.Hakketten hemde tek başıma kağıda çizerek admiral çıkmadı...

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

lütfen etkinlik için ayrılmış olan genel tartışma konusunun altına etkinlik hakkında olumlu veya olumsuz mesajlarınızı kurallar içerisinde yazınız.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.