etkinlikte bilinmeyenler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. la lagge npc si hangi haritalarda cıkıyor 2-20 arasımı 6-20 mi?
    hangi saatlerde atıyor.
    kaç satte bir atıyor.
    toplam kaç tane atıyor

insanları germeyin. bu bilgileri vermeniz gerekiyor. bundan soradan her etkinlik böyle olacak galiba almanların amacı nedir? insanların sinir katsayınımı arttırmak

modertörlerde bu konuya tek taraflı cevap verip konuyu kapatmasınlar bizimde cevap vermemizi beklesinler. coğu zaman yazdığımı sorularlar hiç alakası olmayan cevapalr alyırouz ve konular kapanıyor.

2. yumi

yumi User

diğer forumlardan birinde sss var. ancak tercümanlar yada bp yetklileri bizim adminlere neden sss çevirisi göndermezler anlamıyorum. isterseniz ingiliz forumundan bakabilirsiniz orada tasarımların nasıl alınacağı dahi yazıyor. örneğin la gallega tasarımını diğer üç tasarımı almadanda kazanma şansı var diye yazıyor.buyrun inceleyin isterseniz.
    http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/columbus-day-event-2015.161831/#post-475281

3. yumi ben galle tasarımının ne zaman hangi haritalarda cıktığını soruyorum. ve kaç tane attığını. tasarım nasıl alınır diye sormuyorum.

4. 2-20 haritalarınamı 6-20 haritalarınamı atıyor?
    20dk da birmi 30 dakikada birmi atıyor?
    hangi saatlerde atıyor. bunaların cevabı zor olmasa gerek moderatör bekliyorum veya bigpatron cevaplar

5. yumi

yumi User

oradaki duyuruda harita olarak 5-20 yazıyor ancak atış aralıklarını yada süresini yazmıyor. süreyi sanırım dikkatli oyunculardan öğrenebiliriz. bana 2 kere denk geldi fakat ne zaman attığını bilmiyorum.

6. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Bize ulaşan bütün bilgiler forumda paylaşılmıştır. La Gallega gemisi 5-20 seviyeleri arasında çıkmaktadır. Ne kadar sürede bir çıktığı belli değildir. Tahminimce 30 dakikada bir 3 haritaya atıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.