Etkinliklerde Sis Bombası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 17 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın forum yetkilileri bakın daha önceki etkinliktede bu sorunu yaşamıştım ben 20 bin gülle sıkıyorum elim boş kalıyor bugünde yine aynı sahne belki başka arkadaşlarda vardır inci veren sistemi keserken bazı zihniyeti bozuklar insanların alacağı 3 yada 5 bin inciden gözleri daralıyor olacakki sis bombası atıp inci almamızı engelliyorlar nasıl bir oyun ve mantık anlayışı bu çözebilmiş değilim diyeceksinizki korsan oyunu bu her şeyin üç kağıda döndüğü bu zamanda o zaman insanlara biraz olsun saygı duyuyorsanız bu uygulamalar devre dışı bırakmanızı rica ediyorum sizlerden 5 ila 8 saat oyun oynayan bir oyuncuyum ben emek verdiğim gemide bu gibi hilelerle emeğimin karşıklıksız kalmasına tahammül edemiyorum... bu yazdıklarımdan dolayı forumdan ban verecekseniz hiç sıkıntı değil ama ben temiz bir oyun istiyorum...

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Oyun bir korsanlık oyunu olduğu için deniz haritalarında oyuncuların rakiperini bu tarz taktikler ile engellemesi çok doğal birşeydir. Ve etkinlik var diye sis bombasının özelliğini kaldıralımda oyuncular birbirlerini sislemesinler diye birşey söz konusu değildir. Ve bu tarz sis bombası vs. durumlardan etkilenmemek için durdurulmaz ve inya kanı gibi itemleri kullanır iseniz durumdan etkilenmezsiniz.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.