Etkinliklerde olması gerekenler!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1-Etkinliğin başlangıcında ödül alabilmek için %3 veya %5 hasar verme barajının olmaması gerekir. Zaten böyle bir baraj olunca ertesi gün gelen cevap belli: Şikayetler üzerine %3 hasar verme barajını kaldırdık :)
    2-Etkinliklerde kasılan lanetli ruh, ışık yayan ruh veya bunlara benzer şeylerin etkinlik sonunda değil de, etkinliğe başlamadan önce hangi öğelerle takas edileceğinin açıklanması gerekir. Bizde ona göre ruhları harcayalım.
    3-Etkinliklerde harcanan güllerinin en azından tekrar kazanılması gerekir. Mesela 20 bin gülle harcadım, etkinlik npc'sini kestim ve sonunda aldığım inciyle yine 20 bin gülle alabildim. En azından böyle olursa bir devamlılık olur fakat calipso etkinliğindeki gibi binlerce oddeyyus kes buna karşılık bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar calipso kesersen elindeki avucundaki gülleleri bitirmiş olursun :(
    4-Savaş puanı seviye ödüllerinde kazanılan 40.000 dp sadece karaborsa açıkken alınabiliyor. Karaborsa kapalıyken alınamıyor. Ya karaborsayı sürekli açık tutacaksınız ya da o öğeleri oradan kaldırıp başka bir yerden alabilmemizi sağlayacaksınız. Şimdilik bu kadar...

2. özkantr

özkantr User

etkınlığın kasılma cıtası cok yuksek oluyor bu dusurulmelı. toplar 5. sw yetenek kale hersey ful ama kaar yok. nıye oynıcaz etkınlığı. kıs etkınlığı gııbı ruhları karsılıksız kazanabılmelıyız. bırazda ıncı kaarı yapabılelım ruhlarla oyun ıcı bırcok ıtem alabılelım. bıraz savasalım dıyınce yuzbınlerce elıt gulla cabucak gıder ama kasmaya kalkarsan ömür alır. eglenelım mı sıkılalım mı seafıght bı karar versın. para yatıranlar tabı bı adım önde olacak ama kasılarak bıraz da olsa savasmaya gulle yapabılelım etkınlıklerde

3. Bence etkinliklerin çok uzun sürmesi de iyi değil. Kısa süreli olsun ve karlı bir etkinlik olsun yeter ve önümüzdeki günlerde daha farklı etkinlik türleriyle karşılaşmak istiyoruz. Şu ana kadar hiç çıkmamış yeni çıkabilecek bir etkinlik.

4. Dostum senin agzindan cikani kulagin duymuyo galiba yenj hic yapilmamis etkinlik denek bir ay boyunca oyunuj kasmasi cokmesi demek en acik sekilde :) adamlar 4 sefer birebir aynisini yaptigi halde oyun oynanmaz hale gelirken yeni bi etkinlij dusunulemez bile :)) sahsi dusuncem

5. çok güzel yazmıssın dostum yep yeni hiçbirimizin şahit olmadığı güzel bir etkinlik istioruz hep aynı şeyler insanı bayıltıyor