ETKINLIKLERDE KARABORSA DA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ ÖĞELER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. özkantr

özkantr User

BENİM isteğim. admıral topu. krıstal. 30 luk top zaten var. vudu darbesi güllesi. 500 lük zıpkın.
    BU BIR OYUN. HER SEWIYEDE FARKLI OYUNCU VAR VE HEPSININ İSTEĞİ DE GÖZ ONUNDE BULUNDURULMALI.
    istekte bulunmaktan cekınmeyın. isteyenın bır yuzu vermeyenın iki yüzü karadır :D

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

istekleriniz bizim için değerlidir. gerekli yerlere iletilecektir bir daha ki etkinlikte umarım çıkar

3. tesekkurler admın bey

4. kental

kental User

Ben açık arttırmada alamadığım güverte direk ve yelken gibi temel malzemelerin de karaborsada satılmasını istiyorum. Çok yüksek meblaglarla bile alamıyorum çünkü. İnciyle dealmak istemiyorum zira başka bir amaç için harcıyorum.

Saygılar..

5. özkantr

özkantr User

Kental
    bunlar basıt oyun ögelerıdır. karaborsaya koymayabılırler. tavsıyem klanından yardım alıp kısa surede kasman yonundedır. dusuk lwl ısen öncelıkle 11 ya da 12 lwl ol. arkadaşlarınla daha cabuk kazanırsın

6. kental

kental User

Yelkeni mecburen indiyle aldım 3 tane. Güverteler 5 tane basit var. Mojo güvertesi de çıktı. Süreliymiş sanırsam. Direkler basit direk aldım. Yalnız şu anda 1/ maplarda olduğumdan direklerin yerine 15lik topları koydum. 2 tane 25 lik top var.

Açık arttırmada alamıyoruz ki kaçtan veriyorlar bir bilsem.
    Bu arada klan yok benim. Malesef tek takılıyorum. Levelimi de yükseltmeyi biraz iyileşmeden düşünmüyorum. Zira bir süre sonra her daim saldırıya açık kalacakmışız diye duydum. 5 level üstü galiba hep saldırıya açık.