ETKİNLİKLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve souls2 tarafından 10 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. souls2

souls2 User

Merhabalar;
    Etkinliklerle ilgili bir önerim olacak ama onun öncesinde bazı konulara deyinmek istiyorum biliyoruz ki artık mega serverde oynayan oyuncularız daha önce tanımadığımız bir sürü kişiyle tanıştık arkadaş olduk muhabbet ettik onlarla beraber oyun oynadık ve oynamaya devam ediyoruz ama biz mega servere adabte olmuşken nedense seafight kendisinin getirdiği bir güncelleme olmasına rağmen kendi güncellemesine adabte olamayıp her geçen gün daha da bataklığa sürüklenir durumda ben bu sorunlardan sadece birinden bahsedeceğim şimdi:
    3 server birleşmesine rağmen nedense Seafight Yönetimi hala daha serverler birleşmemiş gibi davranıp ona göre etkinlik çıkarıyor ve bir çok oyuncuda bundan şikayetçi hakeza şuanda olan Ölüler Armadası etkinliğindeki gibi Genel Tartışmadaki konunun durumu ortada.

Benim önerim ise;
    Aynı kabak festivalindeki gibi etkinliklere boss haritalarının eklenip oyun kasmalarından yakınmaların son bulması ve etkinliğin bir izdirap haline gelmemesi ancak boss haritalarının biraz daha gelişmiş versiyonlarının gelmesi gerek mesela boss haritaları 2 ye ayrılıp hem grup halinde yapılabilir hemde tek başına yapılabilir olmalılar ve bununlar beraber bu haritalar 3 alt kategoride zorluklara ayrılmalılar(Alt-Orta-Üst Seviye zorluklar)böylelikle oyun kasmasından tüm serverin tek veya birkaç haritaya yığılmasından kurtulunmuş olacak ve etkinlik biraz daha zevk aldığımız bir etkinlik haline dönüşecek tabi bu kategorilerin ödülleri de zorluk arttıkça artacak hem böylelikle etkinlikte ne düşük seviye oyuncular mağdur edilir ne de yüksek seviye oyuncular.
    Benim naçizane fikrim bu sizin de bu etkinliklerle ilgili fikirleriniz varsa paylaşın lütfen.

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2016
  2. Mühteşem yorum

3. adam bu işi biliyor . . .

4. Eline fikrine sağlık, kesinlikle katılıyorum.

5. Tragula

Tragula User

Aynen katılıyorum,mega server olduktan sonra herkesin beğeneceği tek etkinlik çeşidi muhtemelen boss haritaları olur.
    Geçen senelerde bu şekilde yanılmıyorsam 3-4 çeşit etkinlik çıktı,gayet karlı etkinliklerdi ve oyundaki kasmayı minimize eder.
    Bende destekliyorum.

6. OutLaw_07

OutLaw_07 User

7. souls2

souls2 User

Teşekkürler destekleriniz için inşallah gerçekleşir fikrim yada daha iyisi uygulamaya sokulabilir yoksa durum çok iyi görünmüyor seafight açısından

яoтαsız bunu beğendi.
  8. BüRKüT*

BüRKüT* User

aynen.event gemileri ışınlanmaya 3 saniye geç basarsanız bitmiş oluyor.1-25 arası herkese açıyorsun etkinliği geminin canı 250m sadece.biri söylemeli artık serverlar birleşince oyuncu sayıları katlandı.1 sw ye değil 3 sw ye yönelik iş yapmanız gerekir diye.titan eventi 750 m herkes kendi haritasında vuruyor,bu event karışık 250 m?titan eventinde sadece 1 alyans tek başına kesip kestirmiyodu diğerlerine bizim swde bide.o şekilde bitiyordu.bu eventta öyle bişey yok herkes kesiyor.geliyorum yan yarı olmuş.nebiliym saatte bi gemi atsın ama canı olsun 2 milyar.+zorlayıcı bazı etmenler eklensin ne o öyle vur vur sadece.event kasmanın hiçbir zorluğu yok.düzeltilmeli bunlar.
    +++

9. haklısın, öyle bir etkinlik yapacaksın ki oyuncu zekasını kullanacak el becerisini kullanacak saniyeyle yarışacak veya strateji uyguluyacak. Dediğiniz gibi 100 kişi tek gemiye sıkıyor 60 saniye sonra bitiyor

10. Fotoya bak :D kasılma gemisi bp nerdeyse 0 :D