ETKİNLİKLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KaDiR.TR tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KaDiR.TR

KaDiR.TR User

Etkinlikler oyunda gemisi iyi olanlar için değil her seviyeye hitap edecek bir sekilde olursa bence daha faydalı olur bu etkinlikten yararlanamadım zaten etkinlik olmasına rağmen herkes saldırı içinde birbirine ve 400 bin caı olan paperboy a ben 2.400 - 2.400 vura vura 1 paperi 15 dk da kesiyorum. verdiği bilette 4 adet. ejderha kaplumbağa yumurtasında kesiyoduk ruh veriyodu ve bunu herkes kesebilirdi. Etkinlikler her güçten kişiye hitap etmeli bana kalırsa. Her güçten oyuncunun katılabilceği oyunlar olursa çok daha güzel olur. Teşekürler...

2. Imm0Rtal61

Imm0Rtal61 User

haklısın ama bigpoint öyle düşünmüyor

3. kental

kental User

Geçti Borun pazarı ile başlayan bir tabir vardır. Işte bizim durum da ona benzedi. Yumurta etkinliği geçti. Ne kadar istesek de koskoca firma anında yayınlamayacaktır. Belki önümüzdeki etkinliklerde olabilir.
    Ilerleyen zamanlardaki etkinliikler için kendimizi tutalım. Bakarsınız yumurtadan daha güzel bir etkinlik bile çıkabilir.
    Saygılar

4. Imm0Rtal61

Imm0Rtal61 User

bu etkinlik ten sonra oyuncu kaybeder o yüzden sağlam bir etkinlik ile gelmesi dileğiyle :)

5. KaDiR.TR

KaDiR.TR User

Kesinlikle benim bu etkinlik denilen şeyle zaten hiç bi yorum yapmama gerek yok ortada herşey sadece donmadan dolayı çok gereksiz hale büründü zaten katlayıcı vardı bende ama donmadan ötürü pırıltı bile kasılamadı artık önümüzdeki etkinlikte güzel bişiler çıkması dileğiyle :)