Etkinlikler ve Sınıflar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve кαƒкαѕкαятαLι tarafından 29 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar şuandaki seafight geldiği durum bazı yönleri güzel vs ama eskiden Etkinlikler kısa ve karlı etkinliklerdi 3 günlükte olsa gemimizi olduruyorduk şuandaki duruma göre etkiinlikler çok uraşlı olmaya başladı pc başından kalkmaz oldum yememide pc başında yiyorum bence etkinliklere bi çeki düzen verilmeli

Ve sınıf konusu eskiden yani sınıf zamanlarında oyunda donma vs gibi şeyler yoktu ne zaman hasarlı dp li vs tasarımlar çıktı donmalar vs başladı ben böyle düşünüyorum

Sayılarıla kolay glesn

2. özkantr

özkantr User

etkinlik konusunda katılıyorum. ama tasarımlarla ılgılı degıl donma sorunu

MALOGAL bunu beğendi.
  3. DUN AKSM KİŞ HARİTASİNİ VURDUM15.DALGAYI GULLE GELMEDİ KAR GULLESİ NEDEN GELMEDİ BİLEN?

4. dik4qen

dik4qen User

artık 30 . sınıflar çıksın daha neyi bekliyosunuz 100 lerce tasarım çıktı daha 28 29 30 . sınıflar çıkmadı yani hep tasarım çıkaracağınıza artık şu sınıfları açın ya

кαƒкαѕкαятαLι bunu beğendi.
  5. Aynen kardeşim sınıf ların zamanı daha bi hoştu sanki .s

6. Spport yaz durumu Onlar yardımcı olur

7. HADİ KARDEŞİM 1 HAFTA OLDU GULLE GELMEDİ DAHA? NEYİ BEKLİYORLAR?=

8. SEAFİGHT EKİPİ BOYLE SEY OLURMU YA BN O KADAR UGRASTM BİTİRMEK İCİN GULLE GELMEDİ WARMI BOLE DAVA BOYLE OYUNMU OLUR YAPAYİN SUNU?

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supporta yazın buraya yazmayınız