Öneri Etkinlikler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kral60 tarafından 3 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral60

Kral60 User

Yaklaşık karacumadan beri defalarca söyledim kardeşim şu oyunda güncelleme yapacaksanız önceden betada deneyin hataları orada hepbirlikte çözelim neden bu seafight yönetimi dikine gidiyor cahil ve ahmahça davranıyorlar sayıyorum bütün hataları kulak asın bu söylediklerime

1.karacumadan milletin 2 bin acı verici yapması ve hala çekilmeyen gemilerin olması
    2.etkinlikle milletin hata ile 10 bin imparator canavar yapması hiçbiri çekilmedi yapanlara kr kaldı
    3.grup haritasındaki bugdan dolayı tr deki global 3 gemilerde trilyonlarca inci olması
    4. şimdide bu sezon sistemi millet 400 500 yeni toptan yaptı ve çekilmeyen kesinlikle olacak

benim anlam veremedeğim bu kadar para kazanıyorsun hiç yatıran insanlara saygın yokmu denetime tabi tutmuyorsun bu ne etik nede başka birşey bu kadar ilginç bir yönetim görmedim

her etkinliğin her eventin başında hata var hepsinin millet 3 günde 4 milyon taç yaptı gemisine bir önceki etkinlikte artık ben etkilikte hata var bildirmekten sıkılmak tek çaresi açın betayı deneyin cm ler mod lar ne işe yarıyor işiniz bu olsunn

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Önerilerinizi Fikir Havuzu bölümüne açıklayıcı bir şekilde yazarsanız bizlerde raporlarımıza ekleriz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.