Etkinlikler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ❌Σ✘ÐΔ§¥❌ tarafından 22 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

2. Bu etkinlikte bir nec den ne kadar taç alınıyor bilgisi olan var mı ? Npc nin canı kaç ne kadar Gülle hasar vereceğiz ? Ne kadar inci alacağız ? Bilen birisi söylesin

3. Selam,

Maalesef sistem gemisinin ne kadar taç ya da inci verdiği gibi detaylı bilgileri merkez ekip bizimle paylaşmadı. Fakak inci almak için %3 , taç almak için %5 darbe puanı yok etmelisiniz.

Saygılarımla.

4. Kabus gibi çöktüler, geminin zaten birazcık canı var, haritanın bir ucundan diğerine gitmeye batıyoruz zaten, oyunu oynayamıyoruz, yeter daaa

5. 5 altında takıl şimdilik veya onları uzaktan uzaktan kes gülle olcak ruhlar oyukla kes elit gülle olsun

6. ALTIN GEYİK'İN ATTIĞI KAPLUMBAĞA' LAR HK' DA
    slm
    30 haritasına atan Altın geyik ten çıkan kaplumbağaları vurunca 5 veya 6 adet
    lanetlı ruh verıyor ıdı etkınlık başlamadan oncesı 715 adet ruh yapmıs ıdım ne
    yazıkkı bı baktım kı ruh hakkın ragmetıne kavusmus ne acıklama ne de bır telafısı olmadı neden bız oyuncular sureklı magdurları oynuyoruz tarafınızca acılen yanıtlarınızı bekliyorum.Oyuncu kardeşleriminde yorumlarını veya benim gibi magdurlara ne oldu
    ve bu konuyu da üstlerinize iletin derim.
    Not : supportta yazdım kendılerin açıklaması forumu takip edin diyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.