Etkinlikler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve £rdem tarafından 13 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. £rdem

£rdem User

Öncelik ile herkese iyi geceler diliyorum. Artık oyunda ne olduğu belirsiz ayda 4-5 tane etkinlik oluyor ve oyunda etkinliksiz geçen gün max olarak 7-8 gündür. Artık o eskiden beklidiğimiz ana etkinlikler bile çöp oluyor ve bundan çok rahatsızım.Oyundan artık zevk almamaya başlasak bile o unutulmaz etkinlikleri gene heyecan içinde beklerken en yakın örnek COLOMBUS etkinliği boyunca oyuna girmedim etkinlik denilemiyeceği kadar kötü.Artık bu duruma bir el atılmalı bizleri saf yerine koymayın.Herkes her şeyin farkında ses etmiyor diye bu kadar oyun paraya çevrilmez insanlar zevk alamıyor , para yatırsakda alamıyoruz mevzu para yatırıp yatırılmaması değil yanlış anlaşılmasın..10 tane saçma etkinlik olucağına oyunu biraz stabil şekile sokarsanız ayda 1 adam gibi inci veren insanların o gemiler için savaşmasına değecek etkinlik düzenlenirse bir nebze olsun oyuna girmek isteyen kişi sayı artacaktır benim gibi. saygılarım ile

2. Etkinliklerin bu kadar çok olma sebebi etkinlik dışında haritaların boş olması 'otomasyonlar ' hariç oyuncuları bağlayabilmek adına sürekli olarak düşünülmeden etkinlik çıkartıyorlar . Haritaların düşürülme sebebi de oyuncu olmayışıdır. Bununda sebebi bigpoint 'in oyuncu odaklı değil son iki yıl içerisinde çıkartılan nesne ve itemlerin hepsinin para dönmüş olmasıdır . Bu yüzden azalan oyuncu sayısına çözüm olarak paradan kısmak yerine etkinlik koymayı tercih ediyorlar . Şirketin bu tutumu bağlı olduğu her oyunda böyle Darkobit oyununda bitti bitecek Seafight gibi can çekişiyor. İnternete araştırdığın zaman 20 milyon oyuncu var diye yazıyor ama içine girip oynadığımızda Türkiye ortak sunucusunda 5000 kişinin olduğunu düşünmüyorum yan hesaplar banlı hesaplar kullanmayan hesapları kaldır ortaya çıkan şey işler acısı.

3. atlas42

atlas42 User

Oyunun paraya çevrilmesi tuttuğu için böyle devam.
    Zaten ayda 1 etkinlik olsa etkinlik süresi dışında yine kimse oyuna girmez.
    Oyuncular azalıyor paralı nesneler artıyor anlayışı haakim olmuş.
    Şu istemciyle bakalım göreceğiz neler olacak neler değişecek!

4. Artık alışın bun ara etkinliklerde parası oynıcak ana etkinliklerde de kar oranı azalacak nedeni incinin değerini kaybetmesi

5. portakal

portakal User

Seafightı aktif olarak günlük Türkiye'de oynayan üye sayısı 2500'ü geçmez.

Oyun sadece üç beş kişinin takıldığı bir yer haline geldi.

6. Sadece mega Trye bakarak konuşursan kişi falan abi diğer severlardada günlük giren yaklaşık 1500-1800 falan ama hafta sonu vs giren sayısı artar bide diğer serverlarda da türkler oynuyor İtalya da glovalde vs vs