Etkinlikler de Ödül Karaborsa Dengesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 27 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karaborsa da itemler 10 lanetli 2 ışık istiyorsa sistem gemileri de yaklasık bunu karşılamalı.

Diyelim ki karşılamıyor ama amirallerden toplu alabiliyoruz bu da yeterli.

Ama bu etkinlik gibi amiraller plato sikkesi veriyor plato sikkesi ile alınacak şey neredeyse karaborsanın %5 i

ama en çok bunu kastık.

Karaborsa heerşeyde lanetli ruh isstiyor oran %90 a %10

Ama sistem gemileri 16 ya 8 ruh veriyor yani boşu boşuna saatlerce fazladan sistem kesiyoruz.

Bunun bir dengesi olmalı.

Ben önerimi dile getireyim de yaparlar yapmazlar orassı onlara kalmış.

2. etlinlik bitiiyo zaten önemli olan gelecek etkinliklerde ruhların ve ödüllerin arttırılması..

3. qavrıla

qavrıla User

elımde bır suru plato sıkkesı var hıcbır ıse yaramıyor. Plato sıkkesı ıle alınan tasarım desen cop almaya degmez ne olacak bunlar sımdı

4. Etkinlikle ilgilenmedim bile knk 7-24 bunun başında kasılıcaz yok öyle bir sinema.Cilalı ve sis duvarını aldım bitti benim için.Kaldı ki birde topları alıcaz neyse.

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Bir sonraki etkinlik için bu değerlendirmenizi rapor edeceğim.

Saygılarımla.

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İllaki değerlendirilecektir. Bunun ile alakalı da rapor yazacagım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.