Etkinlikle ilgili 3

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 15 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

Hp modum hemen kilitliyorsunuz ama yazacaklarım oluyor. Ben kırmızı renkteyken büyük gemilerden kırmızı olana sıktım ilk başta yanlışlıkla birkaç kere. Sonra aklıma geldi benim ve yeşile sıkmaya başladım. Kırmızıya sıkanlar daha çoktu yeşil geminin yarısına gelmeden kırmızı battı ve yeşil de kayboldu. Ama ben sanırım yeşile sıktığımın ödüllerini alamadım çünkü 5 bin inci geldi. Benim ilk batan gemiye mi sıkmam lazım ben bu işin mantığını çözemedim.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

"Evet" diyorum sabahtan beri her yerde fakat anlaşılmıyor sanırım. İki farklı npc var orada siz neye sıkarsanız sıkın diğer npc erken biterse siz inci alamazsınız. Takımlarınıza göre ise puan alıp sıralamaya girip ruh kasmanız gerekli. Fakat bunu önemsemiyorsanız dediğim gibi batmayacak olan npc ye sıkmayın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2016
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet yeni sorunuzu bekliyorum.. :)

4. Esesli69

Esesli69 User

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Demek ki yok kilitlenmiştir ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.