Etkinlik2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Magic-Shoot tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam önceki konuda admin galiba yanlış biliyor , çünkü benim ruhlarımı gösteren yer üst tarafda, alt tarafdaki kimi temsil ediyor ? [​IMG]

2. sanırım serverdeki toplam ruh ve sikkeler

3. Selam

üstteki şuanda bulunan.

alttaki ise toplamda şimdiye kadar toplanan olan öyle değil mi? bende öyle gözüküyor.

4. üstteki kendisine ait olan alttakide serverdeki toplam sayın -VeniVidiVici-

5. Selam
    Mod un dediği gibi üsteki şuan gemıde ne varsa o altakide bu etkinlikte ne yaptıysan o

6. 33~TaRs{C**}UsLu~33 servere ait olamaz ve 1 server de okadar az oyuncu olamaz. 2066 lanetli ruh ve 2870 ışık yayan ruhtan bahsediyoruz. benim de 2431 lanetli ruh ve 2312 ışık yayan ruh ve sikkeler yazıyor altta.

yinede araştırılması için not alındı.
    gereken cevapların verildiğini düşünüyorum. konu kilitlenmiştir.

7. Hayır ben öyle sanmıyorum , ben okadar ruh kasmadım benim kastığım ruh sayısı üstteki , alttaki eğer serverdeki olsaydı okadar az olcağını sanmıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.