Etkinlik

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve franklinslate2 tarafından 22 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik görevlerinde itibarın ne işi var abi? sınav falan mı yapıyoruz? saçma sapan iş yapıyosunuz. ne zaman doğru düzgün bir etkinlik yapacaksınız acaba merak ediyorum.. Atlantisteki etkinlik npclerinden normal aleti ve orikalkumu kaldır.. Normal görevlere itibar koy. görev al ordan oraya dolan dur.. baydınız valla..

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Eleştiri yaparken sizi nezaketli olmaya davet ediyorum. Zira işlem yapmak durumundayım. Bu oyunun çok güzel etkinlikler yaptığı dönemlerde bile forumda isyanlar vardı. Kimse birşeyi beğenmiyor maalesef. Etkinlikle alâkalı siz dışında bu tür şikayet almadık. İsyan etme hakkınız tabiki de var fakat uslubunuza dikkat etmek şartı ile. Ayrıca bu konunun yeri "Genel Sorular" kısmı değil. Ben yinede şikayetlerinizi ilgili birimlere ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.