Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***EZEL*** tarafından 7 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bar olmalı mı

Anketin kapanma tarihi 7 May 2018.
  1. evet

75,0%
  2. hayır

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnci ile kristal alıcağına kaleni aç yada ekristal ile ilgili bir sistem çıkarsa onu kesersin kristal almak mantıklı değil.

2. Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen etkinlik tartışma konusunu kullanınız.

Saygılarımla.

3. Gangplank

Gangplank User

Haklısın geçen seferki event fena değildi kod ve küçük gemilerin yapabileceği görev ve ayrıca kolay inci kazanmamızı sağlayan arena vardı fakat bu eventte benim gibi küçük gemilerin hiçbir kârı yok ne bir kod nede elle tutulabilecek bir görev başlangıç görevi bile 20 tane 1m canlı npc öldürmemizi istiyor ben zaten onların 1 tanesini öldürmek için 4-5k elit gülle sıkıyorum bu event gerçekten sadece para yatırıp gelişenler için yapılmış bariz ortada.

NightWish66 bunu beğendi.
  4. MusaSOW

MusaSOW User

benım ortalama gemımde bıle 56 yetenek var krıstal kasılan etkınlık sart ıncımız dusmeden gunde 1000-1500krıstal kasabılecegımız etknlık ıstıyoruz

5. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merbaha,

Üzülerek söylemek zorundayım ki her event herkesi memnun edemez. Bu eventin amacı önceki eventlerden elinde güllesi kalan kişiyi ödüllendirmek gibi düşünebilirsiniz. Örneğin top güllesinin 2 katı vurması gibi. ( Bende olmadığı için faydalanamadım. ) Ama eventlerin genel amacı sizinde bildiğiniz gibi yeni başlayan oyuncuların oyuna daha kolay adapte olmasını sağlamaktır. Bu event kasamazsanız bir sonrakinde kasarsınız.

İyi oyunlar.

6. yavuzalp

yavuzalp User

Bu oyuna eklenen çoğu etkinlik nedense yeni başlayanlar veya durumu kötü olanlar için değilde sadece gelişmiş kişiler için gibi görünüyor.Karaborsa da ki çoğu şey çok pahalı fiyata sattılıyor hatta bazılarında karaborsa da cephane almak veya diğer pet vs tasarım bile olmuyor. sadece anasayfa da gerçek para ile satılan tasarım veya cephane.. oluyor.Ve öyle etkinliklerde durumu kötü olanlar veya gelişmek isteyen kimse gelişemiyor.Buda çoğu oyuncuyu oyundan soğutor bunun kaldırılmasını öneriyorum.Saygılar

7. Bizde ilk öyleydik ama para yatırmadan sabır ede ede orta seviye geldik daha sonra etkinliklerde kadılmaya başladık.
    Bu etk. zar zor yetişiyom merhametsize ama 4-5bin inci alıyom en az zaten ışınlanma bir sürü çıkıyor, yani biraz sabır et.
    Bu oyunda bir anda güçlenirsen adamlar ne yicek taş mı yesin.
    Oyundam soğumaya gelince oyunu 9-10 yıldır oynayan çok insan var demek ki soğutmuyor ama her etk. de kasıyor tek problem bu

yavuzalp bunu beğendi.
  8. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @yavuzalp

Şimdi demişsiniz ki Karaborsadaki çoğu şey çok pahalı ucuz olduğunda size göre siz 1 alırken sizin tabirinizle gelişmiş kişiler sizin 2-3 katınızı almayacak mı? Yani yine aynısı olacak.Bu yüzden bu sisteme herhangi bir işlem yapılması hiçbir şeyi değiştirmez. Ama şöyle bir şey olabilir yeni oyuna başlayanlar için değişik paketler çıkabilir. Tabi ki bu benim düşüncem ;)

Saygılarımla.

9. yavuzalp

yavuzalp User

Sadece şu bazı gelen etkinliklerde karaborsa da tasarım veya cephane olmuyor. onun yerine anasayfada gerçek paraya satılan cephane ve tasarım oluyor böyle etkinlikler resmen oyuna boşa geliyor.Para yatırmayan oyuncular hiç etkinlikten kazanç sağlayamıyor gelişemiyor

10. O etkinliklerde eğer gülle alırsan off fena kâr yaparsın o yüzden stokçu ol patlayan kullan tam gelişene kadar yada güçlendirilmiş patlayan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.