etkinlik.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. heaty

heaty User

bu etkinlikte 10tl bi fazlam var, sizce 10tl lik anahtarmı alsam yoksa güllemi alsam hangisi avantajlı olur ,( oyuna başlayalı 10gün oldu )

2. Anahtaral bence zaten sandiktan Gülle cikacak

3. mamı_55

mamı_55 User

Kesinlikle sandık anahtarı al. Hem hız falan çıkar daha çok işine yarar.

4. Evet arkadaşların de diği gibi anahtar baya karlı hız taşı gülle yanında agwe tılsımı felanda ççıkıyorki geçen yıl 3bine yakın sandık açmıştım 1.5 ay savaştım çıkan malzemeyle :)

5. bence biriktir ilerde daha yüksek top paketlerinden alırsın anahtar gülle geçici top kalıcı :D

6. heaty

heaty User

öyle biriktirmekle top paketi alınmıyor ya :) sigara param bu , en azından sigarayı azaltırım diye düşünüyorum :p

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. Eğer sigarayı azaltmana veya bırakmana sebep olacaksa mükemmel bir sonuç derim! Fakat, uyarmalıyım ki, oyun bağımlılığı sigara kadar zararlı :)

8. KARDEŞ İSKELET ÖZÜ İÇİN LWL MI ATLIYALIM NE BİÇİM İŞ ??????????

9. Ya parayla alacaksınız, ya level atlayacaksınız. Çok güzel düşünmüşler aferin.

10. carbon™

carbon™ User

seafight ın adaleti bu kadar olur

11. Ben 5 lwlim sanırım sadece kabak özü toplayabilecegim digerleri olmayacak.

carbon™ bunu beğendi.
  12. carbon™

carbon™ User

reventoda 5 lw de varda tasarımı almaya örümcek özü istemisler utanmadan
    bence revento kesene şansla verilmeli

13. Revento tasarımının bir özelliği yok zaten kesmeye değmez

14. KANUNİ

KANUNİ User

özelliği %5 top hasarı
    birde şekli var tabi
    yeni başlayan oyuncular için iyi olurdu aslında

15. Işık haritasında kolay inci kazanmak varken levelini yükseltip bu avantajdan vazgeçen oyuncuların böyle ayrıcalıkları olabilir. Sizde herkes gibi levelinizi yükseltebilirsiniz. Konuyu açan arkadaşımız cevabını aldığı için konuyu kapatıyorum. Level hakkındaki tartışmalarınızı tartışma bölümünde tartışabilirsiniz.

16. kftr

kftr User

Küçük leveller için jack tasarımı bence ideal. Karaborsaya dikkatli göz atın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.