etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ___Çaylak___ tarafından 13 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vuduu kıyametiyle bile zarar olan saçma bir etinlik.Düzeltsinler.

2. Destur ! :) O nasıl bir istek arkadaşım :) böyle birşey mümkün olmaz lütfen daha dikkatli yazın.

3. mamı_55

mamı_55 User

Karlık bi tarafını göremedim gayet haklı. 3 5 gülle vardı attım inciyi bırak tp bile vermedi ışınlanmamı yanim gülleme mi ?

atlas66 bunu beğendi.
  4. Konunun yeri bura değil şahsi fikrim olarak bana ters gelmiş olabilir. Etkinlik genel tartışma bölümüne yazın.

5. mamı_55

mamı_55 User

Konunun yerinin burası olmadığının farkındayım. Şunu da belirtmek isterim şahsi fikirlerinizi böyle birşey olmaz lütfen daha dikkatli yazın şeklinde belirtmek hiç etik olmaz. Bence kârlı der geçersiniz. Bu şekilde olmaz.

İyi Forumlar..

6. Hocam Şahsi fikir diyoruz istediğim gibi belirtme hakkına sahibim.Arkadaşın yazdığı bana göre ters geldi uyarmak istedim bunuda yapabilirim. Beni yargılamak size düşmez lütfen tarıştma yaratmayın.
    Sizede iyi forumlar.

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

etkinlik tartışma konusu mevcut lütfen o konuyu kullanınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.