Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 2 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. artık mega server olalı 1 yılı geçti ama ben anlamıyorum programcı olmuş okumuş insanlar bu oyunu oynamıyormu?

-Sandık olan etkinliklerde sandık sayısı cok cok az bir haritada 100 lerce sandık olması lazım. ne gibi zararı olabilirki inci verip yada para verip sandık alıyoruz açamıyoruz.
    -Zıpkın ile kesilen etkinliklerde en kaz sayısı cok az buna özgürlükte dahil
    -Özgürlük etkinliğinde attığı gemi sayısı ve Darbe puanı cok az arttırılsın
    -Puan ile cıkan incili gemilerde sıralamaya barkarken veya yenilerken oyuna ekranına tıklayamıyoruz.
    '' bu oyunda hızlı olan kazanıyor 1000/1000 puanda veya buna benzer puanlamaya denk geldiğimizde büyük boss gemisini cıkartmak icin pencereyi acıyoruz sayfayı yenileyip son atış yapıp gemiyi yanımzıda cıkartmaya calısıyoruz ama olmuyor. cünkü pencereyi oyun farklı algılıyor. klavyede saldırı tusuna bastıgımızda gemiye sıkamıyoruz önce mause ile oyuna ekranına tıklıyoruz. bunun düzeltilmesi lazım. ''
    -Top değiştirme özelliğini oyun menüsüne eklenmesi lazım. kısayol olması gerekiyor. hızlı değiştirme yapmamız gerekli
    - her geçen gün bir önceki etkinliğe göre bazı npc ve enkazların Darbe puanları giderek artıyor verdiği içerik giderek azalıyor
    - Vip üyeliğin bir anlamı bu oyunda neredeyse kalmadı. adı üstünde özel üye Yelkenci,marangoz ve güverte sadece vip liğe bağlı. mojo güverte ve nimetinde vip liğe bağlanması her geçen gün gelişen oyuna ayak uydurmak için gerekli.
    - Bokor cekilişi yapıyorsunuz. tr1-2-3 ayrı server olarakmı yoksa mega server olarakmı yapılıyor hiç bir açıklma görmedim. ve çekilişte kazananların kanunen oyunda olsa para ile ürün alınarak yapıldığı için acıklamanız gerekiyor.
    '' yengeçten nimet cıkması cok cok zor. nimet kaldırılıp ihtimalin %7 hasar ve darbe oranına verilmesi gerekiyor. atılan mojoların haddi hesabı yok ve kimse mojo güverte cıkartıcam diye parayla inci satın alıp mojo atmıyor sf ın bir kar'ı yok tam tersine oyuncular bunalıma girip her geçen gün oyuncu sayısı tekrar tekrar azalıyor. serverları birleştirmeniz ve sürekli parayla satılan ürün cıkartmanız buna dayanıyor bigpoint kazanamıyor masraflar kısılıyor. kazanamama sebebi oyuncu sayısı azlığı ve oyuncunun cok pahalı ürün almak zorunda kalması
    adam oyuna başlıyor bir hesap yapıyor 10 bin lira vazgeçiyor oyundan. Ama onun yerine dengelemek için fiyatları arttırdınız. fiyatların şuanki durumundan yarı yarı ya ne eksik ne fazla düşmesi lazım. bu oyunun server ve çalışan harici bir masrafı yok. sanal ortamda taş taşıyıp hakkını almıyor ya bigpoint. ortalama gelirimizin 2 binlira olduğu ülkemizde neredeyse önceden aylı 80-100 lira alış veriş yaparken son 12 aydır neredeyse ürün almıyorum aldıklarım 20 lirayi geçmiyor. bu size yetiyorsa sıkıntı yoksa benim içinde bir sıkıntı yok. hava hoş okey man. diyorum

Son düzenlenen: 2 Haziran 2016
  2. Somberlain

Somberlain User

Bırakın oyunu, chatten yazıyorum oyuna yeni mi başladın kazma demedikleri kalıcak.

3. selami

selami User

neden böylesin seafight ? anlatsana biraz

4. zumuzuma

zumuzuma User

Bu seafight eskıden guzeldı kardesım seker vardı magellan vardı ve bırcok karlı etkınlıkler vardı ama seafıghtde oyuncu yoktu o etkınlıklerı yaptılar oyuncu sayısı arttı dahada yapmadılar adamlarda ısını bılıyor sımdı bırak bırakabılırsen dıyor....

5. çAğRı

çAğRı User

- Bokor cekilişi yapıyorsunuz. tr1-2-3 ayrı server olarakmı yoksa mega server olarakmı yapılıyor hiç bir açıklma görmedim. ve çekilişte kazananların kanunen oyunda olsa para ile ürün alınarak yapıldığı için acıklamanız gerekiyor.

birleşmeden önce etkınlık sıralaması ve bokorun kendı serwerımıze göre çekileceği yazılmıstı fakat öyle olmadı. biraz araştırıp aynı yazıyı bulabılırm sanırım

ARROW[*]

6. Bencede mega servır oldu tasarım 15 tane veriyor örneğin tr1 tr2 tr3 deki gibi her servıra15 tane veriyorsa iyi yoksa sadece trservırına 15 tane veriyorsa iyi değil tam olarak bilmiyorum.Bu konuda aydınlatacak kimse varmı?

7. evet, neden böylesin seafight anlat dinleyelim , derdini söylemeyen derman bulamaz anlat sen biz dinliyoruz

8. Seafight turkiye pazarı inceleniyor dususun sebebi ne diye ? Admin ve smodlarin dedigi gbi bekleyip gorecez bunun sonuclarini

TiryakiHasan bunu beğendi.
  9. OnurÖgel*

OnurÖgel* User

Bokor ayrı ayrı veriliyor serverlara. Ayrıca inciyi mojoya atmak karlı. Gülle, emergency repairs ve yakın kitabı gibi birçok malzeme geliyor ayrıca bu malzameler olmasa bile sadece mojodan çıkan haritalar ile kar etmek mümkün. Yengeçten legacy çıkması zor bir şey değil o şansınıza bağlı ben son 6 yengeçten 2 legacy 1 teleport 2 can ve 1 kez de %7 hasar aldım. Ayrıca bu oyunun programcılarının oyunda sıkıntı çektiğini düşünmüyorum onlara parayla alınan şeyler de veriliyor