etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆ТUТЯΛКΛЛ☆ tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yine 5 level olan gemiler düşünülmeden yapılan bir etkinlik
    nasıl tasarım alıcam taş geliştiricem geri kalıyorum oyundan
    o zaman levelini arttır demeyin her seviyeye npc vs. çıkarılmalı artık etkinliklerde

2. Levelini arttıramadığın için arttırmıyor değilsin arttırmak istemediğin için arttırmıyorsun. Aldığın kararların sonuçlarına katlanmalısın yada kararını değiştirmelisin bukadar basit :)

ghosthunter bunu beğendi.
  3. Kardeşim isyan edicegine level atla, eğlence yukarlarda zaten :)

4. evet
    dostum benim sorunumdan çoğu arkadaşım müzdarip bu haritalara da etkinlik npc si atılması görüşündeyim

5. *MV1*

*MV1* User

arkadaşım bu oyundaki 5 level oyuncular başka bir oyunun oyuncusu mu ?neden böyle yapılıyor anlamış değilim.İnat ettim hiçbir etkinlik olmasada çıkartmayacam bu gemiyi 5 levelden yukarı

6. bu durum sadece sizi vurmuyor kardeşim, örnegin ışık gemileri son etkinlikte cehennem ateşi kesemedi ve iskelet esansı kasamadı, ve karaborsadan pek faydalanamadılar. yani bu işler böyle :) birşeyler yapıyorsan bazı şeylerede katlanmak zorundasın :)

7. tr2de 5 level akımını başlatan biri olarak söylüyorumki boşuna inat ediyorsunuz. 4 yıl beş level olarak oynadım her türlü yarışmalarda alyanslara kafa tuttum kimse başedemedi ama şimdi durum öyle değil.söylermisiniz hangi etkinlikte kasılabiliyorsunuz? hangi sıralamaya girebliyorsunuz? oyun artık levele önem veriyor bunuda açıkca videolarında söylediler boşuna oraya buraya konu açmayın 5 levelin önemi yok amacıda yok artık.

»˜DaYı˜»42«ЄĎF» bunu beğendi.
  8. npc ler çıkıyor mu bide bu red baron ne işe yarar

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Level yükseltilirsiniz, kaldıki artık etkinlikler levele göre yapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.