ETKİNLİK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

İskelet özünü sadece 16 lwl ve üstü alacaksa karaborsadaki çoğu ürün 16 lwl ve üstünemi özel?
    şundan soruyorum.ben iskelet özü kazanamıyorum doğal olarak alamıyorum karaborsadan ondan isteyen ürünlerden.madem böyle bi uygulama var şöyle olabilir 1-5 arası kabak özü kazandığına göre onlara ürünler sadece kabak özüyle satılsın fazla istesin,6-15 lwl de kabak ve örümcek özü istesin orantılı olarak fazla olsun 16 lwl üstüde sistem aynı kalsın.yani bizim kazanma şansımız yokmu onları.yada parayla satacaksınız öyle alacaz herhalde.oda alan olursa.güzel hiçbirşeyi alamıyoruz bu sebebten.açıklama bekliyorum.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kazanma şansınız var levelinizi yükseltirseniz, ayrıca etkinlik ile ilgili mesajları etkinlik için açılmış olan konuya yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.