ETKİNLİK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve √•ŁΛZŁΛЯIŃ•ŁOЯĐЦ•√ tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugun saat 1 de etkinlik çıkacak ama daha bir bilgi vermediniz?

2. Etkinlik olsaydı en geç 1 gün önceden duyuru yapılırdı. Geçen senenin tarihine göre hareket etmeyiniz lütfen.

3. Etkinlik duyurusu olmadan hiçbir seafight etkinliği başlamaz,önce forumda duyurusu yapılır bi aksilik olmazsa belirlenen gün ve saatte etkinlik başlar.

4. Etkinlik olucak bugün 1 de beyler geçen senenin tarihiyle alakası yok

5. hiç kimseninde bilgisi yok :D genelde geçen seneyle aynı tarihlerde çıktığından böyle bi kanıya varmış. geçen sene yanlış hatırlamıyosam 1 gün geç başlamıştı bugün duyurusu yapılıp yarın başlayabilir

6. estere2190

estere2190 User

sayın forum adminleri o zaman bize doğru dürüst bilgi verin lütfen biz bu oyuna para yatırıyoz ama etkinlik ne zaman başlıcak onu söylemiyosunuz sadece tarih verin o zaman oda yeter

7. AKHILON

AKHILON User

bu aralar forumda aksaklıklar var bu hayra alamet değil :)

8. laz kesin çıkıcak diglmi

9. Vikacak etkinlik bos etkinlik sadece postmen vurup niket almaya calisicaz o kadar beyler abartmayin bir olayi yok ama her yilki gib baslangicta acik olabilir yani oyukla baya yuksek hasar verdigimiz yere girincr ordan cikip cok yulsek hasarlar verebiliyorduk iki yil ayni hata olmustu yine basta deneyin derim ben hatta ada vurulmustu oyle 200 binlrrfrn bahsediyorum vurus olarak :)

10. furkan kaçta başlıyacak etkinlik :D

11. HASAN*efe

HASAN*efe User

Karaborsada çıkanlar ne peki kimse burda geçen senin tarihiyle ilgili brşey söylemedi herhalde o kadar acemi değil kimse.karaborsadakilere bir açıklık getirin

12. QueenElla

QueenElla User

karaborsayi acamiyorum acabilsem getirebilirdim belki de :)

13. karaborsaya girilmiyo şu an :(

14. Hsr yil ayni etkinliginkoyup yine ayni hatalar olmasin diye duzenlrmr yapiyo olabilirler zatrn adamlarin isleri gucleri yogun bide bu OYUNA zaman mi harcasinlar arkadadlar sixde birsz anlayis gosterin sonucta :))) gercrkten hayret ediyorum su oyuna hala rutbe sorunu duxeltilmedi bi suru sey eklendi cikti oyundan etkinliklerin ardi arkadssi kesilmiyo ama hala sorumlar aciklar mevcut ve genele yayilmadan duzeltilmiyo

15. Ne vardiki karaborsada

16. astora56

astora56 User

etkinlik 3 de başlıyacak

17. HASAN*efe

HASAN*efe User

evil rites etkinliğinin malzemeleri vardı şu papa antoni etkinliği varya evil rites :) şimdide karaborsaya girilmiyor :)

18. Tragula

Tragula User

Ne yapacağını şaşırdılar.Hiç bir forumda yazı yok şuan tüm serverlerin haberi yok.

19. OSMANLI

OSMANLI User

Adamlar yiyor ama çalışıyor. :D

.......єƒє....... bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.