Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZELFOREN-TR tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam Korsanlar

Korsan bayrağı etkinliğinin yeniden yapılması planlanmaktadır. Etkinlik pazar gününün başlamasından itibaren 9 Eylül gün sonuna kadar devam edecektir. Etkinlik süresince karaborsada Şimşek ve Gök ateşi patlaması itemleri kristal karşılığında satışta olacaktır

Buna ek olarak ödeme kısmında özgürlük paketleri satışta olacaktır. Bu paketleri daha önce almış olanl oyuncular yeniden alma imkânına sahip olacaklardır.

Seafight Ekibiniz

bu şekilde bir açıkllama var ama etkinlik güllesi çıkmadığı için sadece sağlam gemiler kasılabiliyor... emekleriniz çok teşekkür ederiz...

★σттσмαη★ bunu beğendi.
  2. Cyerion

Cyerion User

paralı oyuncularıda kat
    king legacy alabilmek için 200 tane bokor atanlar çekmiştir 2m flares

3. guvertelerimizi fulledik pazar indirimimizi cektik hem isikta hemde etkinliklerde kar etmek icin ama seafight neyazikki odedigimiz paranin karsiligini vermiyor.

4. Kardeşim etkinlik güllesi çıkacak saçmalamayın geçen etkinliktede böyle oldu kararlaştırılan tarih pazar günü öğlendi ve karaborsa ona göre ayarlandı.Sonra etkinliği 12 saat geri çektiler demekki özgürlüğün arkasından başka bir şey gelicek öyle yaptılar.Gece programcılar kalkıp karaborsayı mı açsın bekleyin bi hele saat öğlen 1 i belki etkinliğide uzatırlar hatadan dolayı

5. BeyZade

BeyZade User

özgürlük paketi ödeme kısmına çıktımı

6. saat 20:10 hala çıkmadı ne öğle 13:00 :D

7. Ben özgürlük paketleri mi dedim iyi okursan karaborsa yazdım.

8. bende karaborsa dedim özgürlük paketleri olarak mı konuyu açmışım!

9. Saat 20.10 da karaborsa açılmadı mı dedin sen karaborsa kaç saattir açık havai bile çıktı etkinlik öğelerine oyuna bakta gel

10. bizim serverde 22:00 gibi açıldı konuşurken adabını takınmak zorundasın...

11. ayrıca senin dediğin saatte sadece satın alma açıktı karaborsa açık değildi... ne içtiysen aynısından istiyorum...

12. Selam Korsanlar

Korsan bayrağı etkinliğinin yeniden yapılması planlanmaktadır. Etkinlik pazar gününün başlamasından itibaren 9 Eylül gün sonuna kadar devam edecektir. Etkinlik süresince karaborsada Şimşek ve Gök ateşi patlaması itemleri kristal karşılığında satışta olacaktır

Buna ek olarak ödeme kısmında özgürlük paketleri satışta olacaktır. Bu paketleri daha önce almış olanl oyuncular yeniden alma imkânına sahip olacaklardır.

Seafight Ekibiniz

buraya böle bişey yazıyosun sonra satın almak istiyorum ben önüme çıkan yazıu şu

Ne yazık ki bu paketi gösteremiyoruz.
    Pakete zaten sahip olman veya bu paketin bulunduğun ülke için geçerli olmayışı bunun nedenleri arasında olabilir.

Siz işinizi bile doğru yapamıyorsunuz.

~E~P*R*O*F bunu beğendi.