Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Umut tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Umut

Umut User

Beyler bayanlar bu benim fikrim öncelikle etkinliklere bakıyorum güçlü olan kazanır zaıf olan iptal olur böyle bi anlayış bence çok yanlış darbe puanı yada zıpkın hasarı değilde görev biçiminde etkinlik olmalı mesela etkinlik süresince 5. haritaya kadar pve bu haritalarda insanlar görev almalı atıyorum 20 tane sinclere 10 tane red korsar gibisindn yada keşif görevleri olmalı etkinlikler şimdiki gibi olduğu zaman güçlü olan kasıyor güçsüz olan oyundan soğuyor benim şahsi fikrim bu yönde

2. aynen öyle reis etkinlikte güçlü olanlar etkinliğin zevkini alırken güçsüz olanlar için etkinlik varmı yok mu hiç belli bile olmuyor. Yani bu etkinliği yapmanızda ki amaç ne ben onu anlamıyorum

3. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Bak etkinlik npc leri her haritaya atıp ve bunları herkes yapmalı fakat 5 lvl ve altı gemiler için ekstra geliştirme için verilen görevler kolay olmalı veya görevler koordinata gir şeklinde olmalı.. sonuçta yeni gemi açan hiç kasamayacaksa sadece eski oyuncularla mı oynayacaz!!!! Ayrıca kendini geliştiremeyen gemiler oyunu bırakıyor bu da ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor...

4. özkantr

özkantr User

ne kadar ekmek o kadar köfte :). arkadaşım sıızn ıcın alt harıtalara zıpkınla kesılen 3 k canlı elıt top weren canavarlar konmalı bu top da bellı bı oranda olmalı. ben de sızın gectıgınız yollardan gectım aylarca pır kastım katlayıcıyla pazar ındırımı aldım toplarımı fulledım. 16 yetenek yaptım mı baslangıc gemısı olursun. sonra kasıl babam kasıl ozel harıta vur etkınlık kostur w.s gelısılıyo

5. -onur824-

-onur824- User

güçsüz olanlar içinde etkinlikler lazım fakat PVE ve red korsar gibisinden değil.

örneğin her harita için farklı etkinlik NPC'leri olabilir ve herkes kendi haritasında etkinliğe katılırsa ancak ödül alabilir.güçsüzler için karlı da olsun.ancak böyle olur.fazla PVE'ye gerek yok.