etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve karantina tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karantina

karantina User

10 level altı oyuncuların kendisini geliştirebileceği bol inci ve bol kristal veren etkinlik yapılmalı.Genel etkinlik yapılınca gelişmeyen gemiler hiçbirşey yapamıyor. Mesela şuanki etkinlikte npclerin darbesi 2 milyon. Bu 2 milyon hasarı her gemi veremez vermek için geminin gelişmesi lazım. Ama 10 level ve altı oyuncular için de bir bol inci ve bol kristal veren bir etkinlik yapılmalı

2. Fikir güzel de arkadaşım 10 level üstü olan bütün gemiler gelişmiş değil ki bence lvl e göre olmaz bu iş

3. Çok güzel olur : )

4. karantina

karantina User

ama dikkat ediyorsan çoğunluğu gelişmiş ki zaten kendini güçlenmiş olarak kabul etmeyen hiçkimse 10 levele çıkmaz eğer 10 level olmuş ise kendini gelişmiş ve güçlenmiş hissediyordur zaten güçlenmiş olduğunu varsayıyorsa extra şeylere ihtiyacı olduğunu düşünmez yani gerek duymadığı için kullanmayacaktır

5. 10 lvl 10 lvl ne var bu 10 levelde anlamadım sözüm sana değil şahsi anlama ama genel olarak yeni başlayan veya düşük olan oyuncuların çoğunda 10 level takıntısı var... Ama ben size 2 level olup elitle 50 binvuran adam da gösteririm elitle 10- 15 bini zor vurup 12 level adamda gösteririm. Ve 2007 den beri seafight oynuyorum hiç öyle artık kendimi güçlü hissediyorum level atlamalıyım diyen oyuncu görmedim. Fikir tabiki çok güzel ve iyi niyetle yazılmış bir fikir. Ama muhtemelen yazan arkadaş da ya oyuna yeni başlamış yada gemisi çok güçsüz. olsun inşallah yakın zamanda güçlenir. Ama asıl sizin değişinizle 10 lvl üstüne bunlar lazım çünkü onlar hep full+full lerle dans ediyor. Mesela ben 14 levelim 22-23 bin vuruyorum ama savaştığım adamlar 30 bin vuruyor anlatabildim mi yani sadece kendim için değil benim durumumda olan veya daha kötü durumda olan birçok oyuncu var. Bunu yüksek level-düşük level diye değil de gelişmiş-gelişmemiş olarak ayırırsak daha doğru olur. Ve tabiki gelişmemiş gemilerin de gelişmiş gemilerinde kazanacağı daha çok kişiye hitap eden ve ihtiyaca göre ödül veren etkinlikler olmalı mesela bana 27,5 top verse hiç işime yaramaz ama konuyu yazan arkadaşa verse çok işe yarar. Arkadaşın dediği gibi gelişmemiş gemileri de kapsayan bir etkinlik te güzel olur. Ama Allah var son 2 etkinlik gerçekten çok iyiydi bu yüzden seafight a çok teşekkür ederim champion gemisine 1 kere vursan bile 1 kristal ve yaklaşık 200 inci alıyordun zaten. neyse çok konuştum inşallah arkadaş bana kızmaz :D iyi oyunlar...

6. yumi

yumi User

ben ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● arkadaşa katılıyorum. level olarak değil de belli bir tecrübe puanı aralığı belirlenip yapılabilir. nasılsa etkinliklerde tp alınıyor mecburen. belirlenen tp ye ulaşanlar gelişmiş olsun. artık belirlenen tp ye ulaşına kadarda o oyuncular ihtiyacı olan özeliikleri geliştirsin aldıklarını har vurup harman savurmadan.

7. +1

8. karantina

karantina User

Ama genellemeye baktığınız zaman sizin bu verdiğiniz örnek oldukça azdır. Ben genel olarak söylüyorum

9. kardeşim 10 level altında o kadar guclu gemi varki her swde gelişmemiş gemileri rahat bırakmazlar suan senın gemın gelişmedıyse tek yapabilcegın sey pırıltı toplamak ve cıkan ennkazları kesmek eger 10level altı etkınlık ayrımı yapılırsa 20 levele ulasmıs adam biraz affedersin ama enayi yerine konulur.Adam o kadar emek harcamıs gemısını fullemmıs 20levele gelmiş ama 10 level altı bi etkınlık cıkıyor sonra 10 level altındakiler rahat rahat fulluyor gemıyi bu adalet mi şimdi???!
    Gelişmek isteyen adam ister 1 level olsun ister 20 level her türlü gelişir 10 level ustu gelişmiş 10level altı gelişmemiş diye bişey yok sen kısa yoldan para harcamadan gelişmek istiyorsun ama bu istediğinin diger gelişmiş bi gemi olsaydım diye dusunmuyosun gelişmemiş olarak düşünüyorsun...(Not:Gelişen gemilerin hiçbiri 2dkkada gelişmemiştir aylarca yıllarca emek verip gelişmiştir.)

10. Tabiki yine etkinlik olur ama hem gelişmiş hem gelişmemiş gemilerde hitap etmesi lazım

11. üsteki paragrafı okuduğuna emin misin :D

12. aklıma rahmetli Kemal abi geldi:D

13. Allah Rahmet elesin o kim bu kadar komık olay sey ne