Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -kıyamet06- tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 - Etkinlik bir gün geç başladı karaborsa 1 gün uzatılacakmı ? Çünkü ona göre cilalı aldım eğer 1 gün uzatılırsa yetişecek cilalı.1 günümüz boşa gitti etkinliğin karaborsasıda uzatılmalı.
    2 - Bu Postmanlar son vuruşuna 10 ticket vermiyor bu sorun düzeltilecek mi ?
    3 - Etkinlik sıralamasını göremiyoruz tıklayınca donuyor.
    4 - Enkazlar çok zarar bilerek mi yapıldı yoksa hata mı ?
    5 - Özür paketi verilecek mi ?
    6 - Postmanler Kristal nimeti verme oranı ne kadar ?
    Bu soruları ve sorunları iletmenizi rica ediyorum
    Teşekkürler.

Ayriyeten karaborsaya yeni itemler çıkacak mı etkinliğin 2.aşaması gibi bir şey okumuştum da.

------------------------------------------------

Ayrıca hesap onaylayıp katlayıcı aldım seyir defterimde yazdı ama işlemedi.Pırıltılar yine normal veriyor.3-4 gündür gelmedi.Katlayıcımı unutacaklar mı ? Supporta yazdım sorun var dedi.Sorun düzeldikten sonra katlayıcım baştan mı başlıyacak

2. Gangsta53

Gangsta53 User

postman kirstal nimeti oranı milyonda bir tecrübeyle sabittir.

3. 6 - Postmanler Kristal nimeti verme oranı ne kadar ?
    4 - Enkazlar çok zarar bilerek mi yapıldı yoksa hata mı ?
    6-Yüzdelik belirtilmedi küçük bi ihtimal denildi
    4-gecen etkınlıkte öleydi kımse zorla kesmıyor enkazı ıstege baglı
    özur paketi inşşalah verilir
    1. soru ve5.soru ıcınde forumu takıp etmelısın

4. Sen ya hiç oyun oynamıyorsun ya da oyundan anlamıyorsun.
    Geçen kaplumbağa etkinliğinde zıpkınla kesmeliklerin hepsi garanti 11-12 lanetli veriyordu.Ayriyeten Bazen 5 k ya kadar kabuk kırıcı veriyordu.50 60 Şarapnel yağmuru veriyordu.60 gözcü bilgisi veriyordu

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hataları bildirdik. diğer ayarlamalar sizin yaptığınız şikayetler doğrultusunda iletilmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.