Etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaw oyun%20 de kalıyo benım pcde mı sıkıntı var cerezleri felan hepsini sildim en az 20 kere en bastan actım acılmıyo oyun harkezde mı var bu sorun

2. herkesde var bende gremıyorum

3. oyun çöktü şuan herkeste var o sorun

4. Kaçak

Kaçak User

Aynı şekilde ben de giriş yapamıyorum şuan.

5. oyunda sorun var dünkü gibi birazdan bi açıklama yaparlar forumu takip etmemiz lazım

6. saolasınız

7. hemen açıklama yapmaları gereklı ama bizi bekliyoruz burada gene etkınlık yarına kalırsa hıc şaşmam :)

8. aynen öyle boşuna bekliyoruz

9. etkinlık yarına kalmaz seafight işini bilir 1 kere oldu daha olma buna eminim

zagoppa bunu beğendi.
  10. etkınlık de kı hata dun den buyana duzelmedı ıse daha da duzelmez

11. burdaki nıckı nasıl degıstırıoz

12. bu gecikmeden dolayı kuponla hediye verilir birde üstüne geciken zaman eklenir merak etmeyin adminlerimiz bizleri düşünür rahat olun şimdi gidip başka eğlenceler bulun sadece :)

13. onu foruma girerken 1 kez yapıyoruz sonra bir daha değiştirilemiyor diye biliyorum

14. eywllh ali abi :)) ☆İSMET☆PAŞA☆

15. arka arkaya kupon verirler gibime gelıyo hadi hayırlısı :))

16. yarına kaldı farz et :)

17. inşallah :) zaten anahtar ve ruh kuponu veriyorlar bunlara ek olarak verirlerse tabi

18. Takwa

Takwa User

Sebep ne verecekler ?

19. sebep oyun hataları verecekleri bir şey kesin değil

20. herkezde bu sorun varmı dedim konu nerden nereye kalmıs saolun hepınız:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.