ETKİNLİK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●ђคאคlєt●к๏гรคภ●● tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ETKİNLİKLERDE 30'LUK TOPLAR YERİNE DAHA FAZLA ÜCRETLİ VUDU TOPLARININ SATILMASINI İSTERİM ARTIK VUDU TOPLARI OLANLAR 30'LUK TOPLARI OLANLARA GÖRE DAHA GÜÇLÜ VE VUDU TOPLARI PARAYLA HEM FAZLA PARA VERİP HEM AZ TOP ALIYORUZ LÜTFEN DİKKATE ALINMASINI RİCA EDERİM

2. Önceden adamlar para verip Voodo topu almış şimdi black markete konulursa haksızlık olur

3. SCOOTER ONA BAKARSAN ESKİDEN BİZDE GEMİ TASARIMI ALDIK EN İYİSİ DİYE SONRA DAHA İYİ TASARIMLAR CIKTI PARAMIZ BOŞA GİTTİ

4. özkantr

özkantr User

benim daha amıral toplarım bıle full degıl adamlar en az 1000 tl verıp fulledıklerı topu bızım cok ucuz bı meblağaya almamız onlara haksızlık olur bır sure daha gecmesı gerek bu topların karaborsaya konulması ıcın

5. hayır ucuz değil 30 luk top 30 lanetli ruha satılıyorsa vudu topları 120 lanetli ruh 50 ışık yayana satılabilir mesela

6. s.a oyuna giremiyorum hep%20 de donup kalıyor adminler düzeltinde oyuna girelim

7. Tragula

Tragula User

Vudu topu asla satılamaz.Bende yok bende çok isterim.Ama para dışında satılmasına karşıyım.

8. kardeş bende 30 vudu topu var zamanında bunları almak için bokora ne kadar kutu attım eğer almak istiyorsan sende bokora kutu at veya vudu paketleri al oyunun en iyi topunu oyun içi malzemelerle takasa koymazlar bence karşıyım bu duruma

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

etkinlikle ilgili şikayetlerinizi tartışma konusuna yazınızz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.