etkinlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AD尺ƐNALIN tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. postacı npcsı sadece bilet ve tp mi vericek ?? yoksa bir hatamı var

2. kental

kental User

Enkazlar lanetli ruh vermiyor. Bu şekilde mi planlanmıştı acaba?

3. enkazlar kaçkaçta görünüyor.

4. enkazdan ruh cıkmıyor postacı npc si inci vermiyor npc nin verdigi tp sanki bizle dalga gecer gibi 24 bin nedir arkadaş :D şu etkinligi kaldırın düzeltp oyuna koyun ne böyle :)

5. kental

kental User

enkazlara 50lik zıpkınla vuruyorum. Değerli 250 liklerimi bitirmesin. Boşa zarar etmeyeyim :)

6. arkadaşlar etkinlik sadece ruh kasıp malzeme alabilmemiz için yapılmış belki oyunda ufak tefek hatalar olabilir o yüzden bazı npc ler istenilen ödülleri vermeyebilirler

7. ruh kasıp malzeme alacazda söylermisin güllemiz yok gülleyi ruhla alcaz hep ee o zaman gemıyı ne ile alacaz peti ne ile alacaz fazla vurusu ne ıle alacaz onu geçtim etkınlıge tp gözüyle bakanlarda illaki vardır 2.5 mil canlı gemı verdigi tp 24 bin :D bu ne böyle insanla dalga gecer gibi

8. Bu etkinlikte değişik bir hata daha var sanırım şu an 180 k vurdu 1 kişi bana bu nasıl oluyor ? Böyle bir şey var mı ben mi bilmiyorum bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

9. Selam

postacı dan TP ve Bilet alabilirsiniz.en fazla darbeyi vuran oyuncu siz iseniz kristal nimeti alma şansınız vardır. NOT: Krisal nimeti en fazla 56 günlük kazanılabilir ve bu sınıra geldiyseniz kristal nimeti kazansanız dahi hesabınıza eklenmez.

Etkinlik Enkazları'yla; bunlarda Bilet, Konfeti Güllesi, Tılsım, Şarapnel Yağmuru ve Kartal Gözü gibi öğeler bulabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.