Etkinlik Zarar+Zarar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 15 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lütfen etkinlikler geliştirirsin sürekli yeni tasarım yerine biraz daha kolay olsun oyun oynama sürem düştü biz bu haldeyken yeni bir oyuncu etkinlikden eğlence almaz 20bin inci verip geriye 12bin 15bin inci alıp eğlencek hali yok

Hesapladım şuan 200kiristal için 50-60bin gülle gidiyor hemde zaman ayırıyoruz bir daha şayet bu etkinlikte biri kristal kasmak isterse sakin böyle bir hata yapmasın vip artı pazar indirimi alsın 2,5tl mi ne direk kristal alsın daha kærlı

Demem o ki etkinlikte bizi cezbeden birşey yok bin beşyüz tane dün kartalgözü aldım sadece o bugünde 1500 alırım etkinlik benim için biter vede yeni başlıyan arkadaşlar orta sınıf olan arkadaşlar içinde zarar etkinlik kara borsadaki tasarımın bir değeri yok
    Grup haritasına biraz fazla inci koyulsa girip vuralım kimse vurmuyor birde zorlaştırıcakmış zaten zarar ediliyor 3 kişi vuruyor 2kişi köşede duruyor bunları göz önüne alarak ayarlanmalı artık ödüller gittikçe ödüller düşülüyor attığımız gülle sayısı artarken(yaratıkların canı artarken) neden ödül düşüyor?

Bu etk için değil tüm etkinlikler aynı
    Gene bunda düzenlenmeye gidildi.

Son düzenlenen: 15 Eylül 2017
    BLazes bunu beğendi.
  2. Janissary

Janissary Guest

Selam @NightWish66,

Neredeyse tüm etkinliklerde etkinlik sandıkları çıkıyor. 1000 inciye alınabilen bu sandıkları toplamak karlı olduğu için oyuncular binlerce gülle biriktiriyor. Gülleler ucuz yoldan elde edilince, o güllelerin atılmasıyla elde edilen kristal de ucuza gelmiş oluyor.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.