Öneri Etkinlik Yerine Oyun Stabilitesi Sağlanması Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~∫~iρєк~∫~(güłrєηgi) tarafından 13 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sürekli etkinlik yerine oyun stabilitesi sağlansın.

2. Aylık belli bir kazanç elde ediliyor etkinliklerden.
    Siz olsanız hem oyunu geliştirip hem para kazanmak mı isterseniz
    yoksa sadece oyunu geliştirmek mi
    belki 2.yi seçebilirsiniz ama bir çok kişi 1.yi seçer

3. Oyun stabilitesi sağlanması için fikrinizi bekliyor bu bölüm. Yoksa "sağlansın" demek kolay.

CEDAG bunu beğendi.
  4. atlas42

atlas42 User

Sürekli etkinlikler yerine sayısı az ama kaliteli etkinlikler olmalıdır. Belki bu sorunlarda azalma yaşanabilir.

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

şu mini haritaların etkinliklerden kalkması lazım bulmaca gibi etkinlik yapıyorlar ondada açıkları bulanlar hep aynı gemiler bize bir faydası yok etkinliklerin ben aylardır şahsen etkinliklere takılmıyorum bu sistemde takıl mayıda düşünmüyorum çünkü bana bir katkısı yok basit ama zengin içerikli arada bireyselliğe dönük arada grup halinde takılabilecegimiz sistemler konulmalı böylece arada denge sağlanmış olur emek veren yol alır gelişir kısa vade oynayanlarda zaten sürekli alışverişle yol alıyorlar açık olmaz buğ kalmaz herkes işine bakar

6. CEDAG

CEDAG User

yaaa arkadaşlar oyun oynanıyormuş yok efendim siz kar yapmışınız yapamamışsınız tadını çıkaramamış'sınız kimin umrunda önemli olan siz daha çok daha çok para yatırın oyun donuyo etkinlik bir şey vermiyo felan önemli değil dün akşam oyuna giriş yapamadık forum kapalı ama satışda olan top ve diğer para ile alınan pazar bölümünde hiç sıkıntı yaşanmıyor .... sadece para yatırın oynamasanızda olur

7. epinde sıkıntımı vr?

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

her yerde sıkıntı var

9. ben bu oyuna para harcıyorsam yapılacak derım ardeşim. önerı sunmak benım işim degil. ben zevkime bakarım

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  10. "Öneri sunmak senin işin değil.."

Sen bu kafayla daha çok umutlanırsın zevk alıcam diye. Önce ne dediğimi anlamaya çalış.

11. ben diyorum hep hala kendini yetkili sanıyor oyuncu oldugunu kabullenemedi oyuna çağ atlatıcak :)

12. Çok boş konuşuyorsunuz kusura bakmayın da...

13. avukatımısın sana yazmadım bilgisizce yazma buraya!!

14. salla şunu :)

15. Fikir özgürlüğüm bu benim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.