Etkinlik ve Oyun Kasması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 24 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Etkinlikte oyun kasması normalmi? değilse oyun kurucular nıye bu soruna bir çözüm üretmiyıorlar? oyunun zevki kaçıyor bu tür problemler sebebi ile. Lütfen çözüm"

2. Oyunda cok oyuncu varken kalıyorsa oyundan kaynaklanmıyor ama ara arada olsa oyun kasıyor

3. çok oyuncu varken oyunun kasması da oyundan kaynaklanıyor. maks fps çok düşük onun sınırsız hale getirilmesi lazım

4. Fps bende 2 3 gösteriyor çok kişi oluncamı artıyor

5. aynen maks fps 24 mü neydi bayağıdır deniz haritası açmadım:D dünyanın en popüler oyunlarından biri 5 vs 5 oynanıyor maksimum yani 10 kişi oynuyor aynı anda ona rağmen ideal fps 55, biz 24 fpsye 300 gemi sokmaya çalışırsak oyun donar tabi pcyle filan alakası yok oyun pc özelliklerini kullanmamızı engelliyor

6. slone726

slone726 User

aynen etkinlikten önce ben 120 fps gördüğümü hatırlıyorum yanlış değilseşimdi max 24 fps pcde olsa sorun dediğiniz gibi onda da bende de aynı olmaz fps değil mi :)

7. 24-50 olarak değiştirilmiş FPS şmdi baktım. Kasma biraz olsa azalır diye düşünüyorum

8. yanlış 120 fps göremezsin maks fps : 50

9. @Bigpatron 50 fps nedir :D ekran kartım GTX1050Tİ ama şu oyunu kasarak oynuyorum ben buna mecbur değilim böle saçmaklık olamaz aldıgınız paranın hakkını verin

10. her zaman bir keko çıkıp işi paraya getiriyor. Git derdini Bigpointin ana merkezine anlat paran var nasıl olsa Almanca bilmiyorsan da tercüman ayarlarsın

11. atlas42

atlas42 User

Fiyatlarda artış olduğundan aynı doğrultuda bu fps nin de artmasını talep ediyoruz. Hatta sınırsız hale de getirilebilir.

12. ben param vardiye bir tabirde bulunmadın aldıgınız paranın hakkını verin dedim biz bu oyuna azda olsa çokta olsa yatıyrıyor çogu oyunda böle para yatırma yok ama ne hikmetse hiçbir güncelleme olmuyor ne grafik olsun ne düzenlenme olsun ne oyuncu istekleri olsun (bazıları hariç) ama çogu olmamakta bunların hakkını verin.