ETKİNLİK VE DUYARSIZLIK !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *HARA*KİRİ*2 tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Malesef ne zaman çıkacağını bilememekteyiz, forumu takipte kalmalısınız. Ayrıca anneler günü etkinliğinden hemen önceki etkinlik milyonlarca inci ve gülle (şarapnel) kasılan bir etkinlikti.
    DEMİŞSİNİZ SAYIN HP. Siz benim mesajımı açık bir şekilde anlamamışsınız? ve anlamayacağınızı bildiğim için altını da çizmiştim... herkesin kolaylıkla dedim. anneler günü etkiniğinden önce ki etkinlikte hangi yeni başayan veya gemisi full yada fulle yakın olmayan oyuncu çok rahatlıkla kasıldı ? kendiniz gibi görmeyiniz herşeyi lütfen mesajımı üstünüze iletin.​

2. Minguinho

Minguinho Guest

Sizdeki bu tartışma hevesi şahsen beni şaşırtmakta,açtığınız konuyu da okuduğumda bir bilgi sahibi olmadığınız halde ısrarlı ve keskin bir tavırla yazdığınızı görüyorum.Her etkinlik bundan 5 sene önceki gibi olsun peki tamam sonra ne yapacaksınız,amacınız ne olacak ne için oynayacaksınız oyunu acaba?Burada her konuyu anlatmaya kalksak bir paragraflık yazı çıkar.

●ђр● bunu beğendi.
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben gayet anladım demek istediğinizi de, siz galiba hiç emek vermeden bir yerlere gelmek istiyorsunuz. Tabiki belli bir seviyeyi geçmiş oyuncular daha fazla kar edecektir. Etkinlikler hakkında genel tartışma bölümlerinde de istek ve önerilerinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca sanki ben etkinlikler karlı olsun istemiyormuşum gibi konuşuyorsunuz.

4. Bence şaşırmamalısınız. macım tartışma falan değil. 5 sene önce ne için çabalıoduk? şimdi de onun için çabalarız. bilgiyle alakası yok binlerce kişi oyunu bırakmakta haksız siz haklısınız.

5. emek dediğiniz para mı? o zaman siz haklısınız. emek diosunuz peki bu botlar? bence sizin emek anlayışınız farklı. amacım sizi kötülemek deil mesajımı gerekli yerlere iletmenizi istedim sadece sizlerde bizim gibi sadece oyuncusunuz ve aracısınız bende aracı olarak mesajımın gerekli yerlere duyurulmasını istedim

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

botlara karşı müdahale en yakın zamanda programcılarımız tarafından yapılması bekleniliyor sadece biraz daha zaman ve sabretmemiz gerekiyor. forumumuz da bizlere yazılan arzularınızı bizler üstlerimize iletmekteyiz onlar tarafınca da ilgili yönetime sunulmaktadır. her arzularımızın da yerine geleceği söz konusu değil. bizler de sizler gibi bir oyuncuyuz ve bu oyunu oynuyoruz. sizlere yardımcı olmak için seafight türkiye ekibi olarak burada görev yapıyoruz. iyi oyunlar dilerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.