Etkinlik ve Bot Legend Adminin Dikkatine

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve hide-away tarafından 15 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hide-away

hide-away User

selam her etkinlikte aynı muahbbet haritalar bottan geçilmiyor. bir sürü gemi var botta ardı sıra sistem başında 34929807 ve 39422487 bu iki id her gün botta botta kasacağını kasıyor sonra bottan cıkartıyorlar gemiyi. gemi - düşmeye yakın çıkıp savaşçı kesiliyorlar. aynı kişi sanırım gemiyi tek pc den atıyor botta. bu yukarda yazdığım idden onlarcası varr . etkinliklerde kasacağını kasıyor bot taramasında yakalanmıyorlar. bu bot olayına bir cözüm bulunması gerek. bu eleman gemisi botta chten de dalga geçer gibi ben bot kullanmıyorum diyor. ! bu idlerin incelenmesini talep ediyorum hesap paylaşımı ve bottan bu iki gemiye işlem talep ediyorum

2. Merhaba @hide-away ,

bu konuda forumdan işlem yapılmaz. Support birimiyle iletişime geç durumu oraya bildir çünkü buradaki moderatör arkadaşlarda ancak bunu yapabilir. Birde aman boş ver bu kadar kafana takma en sonunda yasaklanıyorlar zaten bir gün.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Konu ile alakalı buradan hesap inceleme talep edemezsiniz. Destek ekibi ile iletişime geçiniz. Kaldı ki zaten sistem yakalıyor mamul işlem yok.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.