Etkinlik tasarım verme durumu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 11 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. heaty

heaty User

• Pumpkin Lord : Kabak güllesi ile vurulabilir. Ödül olarak inci , kraken zehiri güllesi veya Obscurus gemi tasarımını kazanabilirsiniz. Şayet gemi tasarımına sahipseniz 1 adet seviye 14 mücevher veya seviye 15 mücevher yada 1 altın verecektir.
    Burda gemi tasarımına sahipseniz mücevher veya altın verecektir yazıyor.. Ama ben tasarıma sahip değilim bana mücevher veriyor.. Burda bir hata var bence??

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Tasarıma sahip olmasanız da tasarım almanız garanti değil, bu durumda altın aliyorsunuz ancak şansınıza size hiç degilse taş gelmiş.

İyi oyunlar..

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

tasarım yok ama ne hikmetse tasarım yerine taş veriyor bir sorun var galiba etkinlikte tasarım olana taş veya altın verecek diyor açıklamada bunu bir raporlayın merkeze lütfen magdur oluyoruz saatlerce tasarım peşinde koşup bir kaç kez aynı olay bir degil 2 degil taş zaten sıradan bir taş ben tasarım için kovalıyorum sadece

Son düzenlenen: 11 Şubat 2017
  4. heaty

heaty User

'Şayet gemi tasarımına sahipseniz' şu cümlede sıkıntı var :) Supportta sizin gibi söyledi yapcak birşey yok artık :) iyi görevler

5. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Muhtemelen çeviri sırasında bir hata olmuştur, tasarım alma durumu şansınıza bağlıdır.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.