Etkinlik Süreli Buffları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **ฬiяค** tarafından 20 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik bufflarında stokta 0/1 şeklinde görünmüyor. yani 10 günlük alsak 10 gün sonra yine alabilirmiyiz

2. Hayır 10 günlük bir seferlik diğer 1 günlüklerden alabilirsin ama 1 günlükleri almışken 10 günlüğü görmüyorsun ona dikkat et

3. yani sadece 1 kere alabilirsin demek istiyor o

4. iyide 1 kere alabildiğimiz zaman buff üzerine gelince 0/1 yazıyor . buff alınca da 1/1 yazıyor. şimdi ise bir yazı yok

admin yok mu cevap verecek ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2017
  5. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Verilen cevap doğrudur.

İyi oyunlar.

6. Poyraz Moderatör 10 günlü bufflar 1 kere alınıyorsa niye 0/1 yazmıyor stokta

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2017
  7. Supporterlerin bu konuda bir bilgisi yokken forum moderatörünün bu kadar net konuşması bana absürt geliyor

8. poyraz modoratör yüzünden 10 günlük buffı 2 kere alamadım. buff alanlarda bir daha göründü 2 . kez aldılar. madem kesin bilgin yok niye kesinmiş gibi konuşursun.

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2017
  9. Koman

Koman User

Forum kuralları gereği, büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Lütfen mesajınızı düzenle seçeneğinden düzenleyiniz.

Saygılarımla.

10. cevap bekliyorum simdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.