Etkinlik Sistem Gemileri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ARAKLILI tarafından 3 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARAKLILI

ARAKLILI User

bu npc 2 gün oldu göremedim oyunda hangi haritaya atıldığı da yazmıyor yıkıcı pompei ve corunus savaşçı tamam bu yok nasıl bulabilirim ? birde karşı tarafın görevini yapmanın faydası yada zararı varmıdır?

2. 4-5 defa yazdım bende bi cvp yok

3. reswani02

reswani02 User

Bahsettiğiniz sistem her saat atılıyor ama yakın değilseniz bildirim gelmiyor diye biliyorum

4. Bende aynı şekilde rhea adlı npc yi 2 gündür arıyorum hiç öyle bi bildirim de görmüyorum

5. iki tarafın görevini aynı anda yaparsan, itibar puanını kasamazsın. Yeterince kasamazsan, kazanacağın inci ve ödül miktarı artmaz. ----- Bir filoya yada alyansa bağlıysan, etkinlikte onlarla takıl ki, hem puan kas hem de sistemlerin yerini çabuk öğren.

6. Kronos atıldığında haritaya, kronos ile yan yana durmakta. 2 sistem beraber dolaşıyorlar

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Etkinlik sistem gemilerinin ortaya çıktığı haritaları görebilmeniz için, yakınınızda bulunan haritalarda ortaya çıkması gerekmektedir. Ayrıca etkinlik ile alakalı soru ve sorunlarınız için lütfen burada bulunan konu altına belirtiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.