Etkinlik Sıralaması

Konusu 'Yardım' forumundadır ve -Croatia- tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba34_foo

baba34_foo User

Bot hata değil seçimdir Mod'um. Hata anlık olur süreklilik değil. Bahsettiğim hata anlık yapılmış şeyler mesela Bug kullanımı hatadır anlık karar verilir yapılır veya yer yer hakaret hatadır.

2. Reese

Reese User

Merhaba,

Bot kullanımları ile ilgili açılmış konularda ki oyuncularımızın yazdığı genellikle "bir hata yaptık " gibi bir ifade ile geldikleri için size bot olarak bahsettim. Ve mesajıma dikkat ederseniz " bot ve benzeri " olarak cümle kurdum. Hayatımızda da olduğu gibi birşeyin açığından faydalanmak hiç bir zaman hoş karşılanmamaktadır, bu Seafight'tada aynı şekilde geçerlidir. Gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

3. yanlışlık oldu diye bir şey yok. 3 milyon gülle takasla gelecek diye inciyle karaborsadan gülle almadım. özürle hata yaptık demeyle geçiştirilecek bir durum yok ortada kusura bakmasınlar. ruhları saatlerce oyun başında durarak kastık. adminler yetkili yerlere yine başvuru yapın oyuncular sıkıştırıyor diye. benim gibi çok oyuncu gülle çekmedi dönüşüm olacak diye. karaborsayı açsınlar tekrar ruhları versinler geri yapalım alışverişimizi kapansın konu.

4. burda her zaman işletmeci haklı olacak diye her yapılan hatayı geçiştirmek olmaz bu düzenlemeyi yapan kişi bu yazıyı yazıyor ve kaç elden geçiyor doğru olmuşmu diye bir kişi tamam ben yazdım duyuruyu yapalım demez bu her dilde çeviriyede yapılıyor burda mağdur olan oyunculardır gerekli olan işlem hataını düzeltilmesi ve oyunculara yazılı olan şekilde takasın yapılmasıdır saygılar

5. ya yazılan takası yapsınlar yada karaborsayı tekrar açsınlar ruhları harcayalım. güllemi de inciyle çekeyim. benim gibi gülle gelecek diye gülle almayan çok kişi var

6. Reese

Reese User

Selam,

Söylediklerinize ithafen bir kaç şey söyleyeceğim ardından konuyu kilitleyeceğim arkadaşlar.
    - İlk olarak bu takasların sorumlularının Seafight Türkiye takımı olmadığını bilmenizi istiyoruz.
    - İkinci olarak bizler , gelen bilgileri sizler ile paylaşıyoruz ve sizler eksik malzeme alınca hiç bir yetkili bundan ödül ve benzeri birşey kazanmıyor. İfadelerinizde genellikle bundan bir çıkarımız varmış gibi bahsediyorsunuz.
    - Son olarak " özürle hata yaptık demeyle geçiştirilecek bir durum yok ortada kusura bakmasınlar" bu ifadenize de bir cevap vermek istiyorum, burdaki forum yetkililerinin bir hatası değildir, özür dilememizin sebebi nezakettendir,sizlerin zor durumda kalmasından bizlerde hoşlanmıyoruz . Gerekli geri bildirim merkeze yapılmıştır bizlerde sizler gibi sonucun ne olacağını bilmiyoruz.

Saygılarımla.

7. Selam,

''Söylediklerinize ithafen bir kaç şey söyleyeceğim ardından konuyu kilitleyeceğim arkadaşlar.
    - İlk olarak bu takasların sorumlularının Seafight Türkiye takımı olmadığını bilmenizi istiyoruz.
    - İkinci olarak bizler , gelen bilgileri sizler ile paylaşıyoruz ve sizler eksik malzeme alınca hiç bir yetkili bundan ödül ve benzeri birşey kazanmıyor. İfadelerinizde genellikle bundan bir çıkarımız varmış gibi bahsediyorsunuz.
    - Son olarak " özürle hata yaptık demeyle geçiştirilecek bir durum yok ortada kusura bakmasınlar" bu ifadenize de bir cevap vermek istiyorum, burdaki forum yetkililerinin bir hatası değildir, özür dilememizin sebebi nezakettendir,sizlerin zor durumda kalmasından bizlerde hoşlanmıyoruz . Gerekli geri bildirim merkeze yapılmıştır bizlerde sizler gibi sonucun ne olacağını bilmiyoruz.''

Öncelikle herkes fikrini beyan etmesi için konunun açık kalmasını istiyorum.
    - Takas sorumlusunun Türkiye olmadığını biliyorum. Önce ki yazımda da belirttim gerekli yerlere adminler tekrar yazı yazsın mağduriyetimizi belirtsin istedim. Türkiye sunucularından çok alışveriş yapan başka bir server göremiyorum. Bu yüzden görev yapan adminlerin masaya yumruğunu koyması gerek diye düşünüyorum. Siz arkamızda duracaksınız ki bizde hakkımızı alabilelim. Gerekirse hep birlikte boykot yapalım haksızlığa sizde karşı çıkın ki Türklerin duruşu belli olsun. Sadece bu olayda değil bütün haksızlık yaşanan durumlarda birlikte birşeyler yapalım. Siz de oyuncusunuz siz de mağdur oldunuz eminim bu olaydan. Birlikte hareket edelim istediğim bu. Konuları kilitleyerek sonuç elde edeceğimizi sanmıyorum. Hataya kim sebep olduysa ki alman kaynaklıdır büyük ihtimal o admin gelsin açıklama yapsın durumları izah etsin. Etmiyorsa takmıyorsa bizi Tr adminleri Tr oyuncuları birlikte hareket edip kararlar alsın.

8. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Moderatör arkadaşımız size diğer mesajınızda cevap vermiştir.Bu konu hakkındaki şikayetinizi Destek(Support) Ekibimize yapabilirsiniz.
    Ayrıca forum üzerinden boykot çağrısı yapmak yasaklanma sebebidir.

Saygılarımla.

9. Teşekkür ederim Menetli Moderatorum yanımızda olduğunuz için :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.