Etkinlik Sıralaması

Konusu 'Yardım' forumundadır ve -Croatia- tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ArmageddoN bunu beğendi.
  2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

İtibar puanı kazanılıyor fakat bir hatadan dolayı 1 yada 2 kalp kırıcı gülle veriyor. Bu etkinlik duyurusunda da yer almakta.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  3. merhaba sayın forum yetkilileri forumdaki yazıda şu şekilde yazıyor
    1 : 50Kalp kırıcı gülle
    Işık yayan ruh1 : 500Kalp kırıcı gülle
    bende 2000 küsürlü bir rakam lanetli ruh ve 1300 küsürlü bir rakamda ışık yayan ruh vardı ve biraz önce gelen gülle miktarıda şu şekilde
    2018-03-04 12:00:59
    152900 x Kalp Kırıcı cephanesi hesabına eklendi. Sebebi: Işık yayan ruhlar
    2018-03-04 12:00:42
    102000 x Kalp Kırıcı cephanesi hesabına eklendi. Sebebi: Lanetli ruhlar bu durmda bir yanlışlık yokmu acaba ışık yayan ruhlardan en azından 650 bin gülle gelmesi gerekmiyormuydu acaba bu konuda bir yanlışlık söz konusu sanırım saygılar

4. ~RETORİK~

~RETORİK~ User

Işık Yayan ruhlara eksik gülle geldi 1 : 500 yazıyordu fakat 1 : 100 verildi

5. [​IMG]

paylaşımda 500 yüz yazıyor ama seyir defterimize bakınca 100 oldugunu görüyoruz ;

anlatmaya gerek yok her şeyi görüyorsunuz,

iyi oyunlar.

agrılıibo bunu beğendi.
  6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir bilgi gelir ise forumda duyurusu yapılacaktır, lütfen forumu takipte kalınız. Ayrıca benzer konular birleştirilmiştir.

7. *HHC*

*HHC* User

Ya siz bizle maytap mı geçiyonuz ? he ? Bi dünya ışık yayan ruh vardı gemimde 500 kalp kırıcı verceniz diye bi şey almadım! Düzeltin şu takası .Her işiniz problemli her işiniz ! Rezillikten başka bi şey değil ! Düzeltin dediysemde gidip duyuruyu güncellemeyin ! Bize güllelerimizi verin !

8. CybeR-SeA

CybeR-SeA User

Bu konuda katılıyorum bu işin düzeltilmesini aciliyetle bekliyoruz.

9. 1 : 50Kalp kırıcı gülle
    1:100 takas yapıldı. bize 1:500 diye söylendi. Karaborsanın tekrar açılmasını ruhların iade edilesini istiyoruz. alışveriş yapmak isteyen çok kişi var . hata yapıldı yanlışıkla 500 yazıldı diyeceksenizü

*HHC* bunu beğendi.
  10. 1 : 50Kalp kırıcı gülle

1:100 takas yapıldı. bize 1:500 diye söylendi. Karaborsanın tekrar açılmasını ruhların iade edilesini istiyoruz. alışveriş yapmak isteyen çok kişi var . hata yapıldı yanlışıkla 500 yazıldı diyebir açıklama yapmazsınız umarım. hatayla insanlar ölüyor adelet karşısında hata oldu deyip ceza almayan görmedim. uzun lafın kısası hatayla yazıldı demeyin. takas edılecek gülle miktarını verin yada karaborsayı tekrar 1 günlüğüne geri getirin

11. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir bilgi geldiği zaman forumda duyurusu yapılacaktır, lütfen forumu takipte kalınız. Ayrıca bu gibi etkinliklerde topladığınız ruhların takas edilmesi, karaborsanın kapanması gibi işlemlere bizim müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Geri bildiriminiz gerekli birimlerimize iletilmiştir, herhangi bir bilgi geldiği zaman duyurusu yapılacaktır. Ayrıca benzer konular birleştirilmiştir.

12. Ruh takası ışık yayan oranı 1:500 olarak verildi bugun takas 1:100 olarak yapıldı hemen bigpatron açıklamadaki yazısını düzelterek 1:100 yazdı bu nasıl hatadır ? bigpatronun kelime hatası yüzünden mağdur olduk ? biz 1:500 vericek diye tuttuk elimizde ışık yayanı bu nasıl hatadır sayın bigpatron...

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Ruh takası konusunda merkez ekibimizden gelen bilgiler Bigpatron adminimiz tarafından sizlerle birebir paylaşılmıştır. Ruh takasının gerçekleşmesinden sonra sizin geri bildirimleriniz ile merkeze geri dönüş yapıldığı zaman düzeltme merkez ekibimiz tarafından yapılmıştır. Bu konuda herhangi bir yazım hatasından kaynaklı sorun bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

14. baba34_foo

baba34_foo User

Öncelikle merhabalar. Işık yayan ruh takasında bigpointten kaynaklı büyük bir sıkıntı yaşanıyor şuan. Bunda Bigpatronun hiçbir hatası yok bir çok forumu takip ediyorum hepsinde 1 x 500 olarak paylaşılmıştı. Fakat biz oyuncular takas avantajlı olduğu için karaborsadan item almak yerine ruhlarımızı takasa bıraktık. Bu konu için bigpointe rapor oluşturun ve lütfen bu konu kapanmadan Bigpointin cevabını buradan paylaşın. Kendi yanlışlarında nasıl bir tutum izlediklerini hep beraber görelim. İyi çalışmalar..

DevilHunteR bunu beğendi.
  15. Reese

Reese User

Merhaba,

Öncelikle burada paylaşılan tüm konu içerikleri, bizlere verilen bilgiler doğrultusunda olmaktadır. 1'e 500 ruh-gülle takasında ise bilgilendirme hatası olmuştur, mağduriyetinizde haklısınız. Gerekli geri bildirim yapılacaktır.

Saygılarımla.

16. baba34_foo

baba34_foo User

bunu sizden bağımsız bir şekilde bigpointten bekliyoruz. Ruha verilen güllesinde değilim. oradan gelecek gülleyle total oluşacak gülle hesabı yaparak bıraktık. örnek olarak ben gelecek gülleyle 15m kalp kırıcı olacak şekilde gülle almıştım. şimdi 12.5m de kaldım

17. Reese

Reese User

Merhaba,

Sorununuzun farkındayız , hak verirsiniz ki sizlerin mağdur olmasını bizlerde istemiyoruz . Bi önceki mesajımda dediğim gibi
    mağduriyetinizin giderilmesi için geribildirim yapıyoruz.

Saygılarımla.

18. baba34_foo

baba34_foo User

ilginiz için teşekkürler en kısa zamanda geri bildirimini bekliyoruz. kendi yaptığı hatayı düzeltmeyen bir şirket oyuncuların hatalarına da göz yummak zoruna kalabilir :)

19. Reese

Reese User

Selam,

Oyuncuların hatasından kastınızı anlayamadım, bot ve benzeri gibi bir durumu kastediyorsanız. Göz yumma durumu söz konusu değildir .

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.