Etkinlik Sıralaması Adaleti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CaptainFlint_ tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunca bir oyuncu, sanırım 20 level; yaklaşık 2 saat içinde 500 küsür puan kastı. Ben 500 bine yakın gülleyle 2 günde anca 850 puan kasmışım.
    Nasıl adalet bu ?
    Bir işinizi neden doğru yapmıyorsunuz ?
    Bu etkinlikleri çocuklar mı yapıyor ?
    Bu etkinliklerin fikir sahibi çalışanlarınızı neden oyuncularla buluşturmuyorsunuz ?
    Neden bu oyunun içine ettiler onlara sormayı istiyoruz. Yada eski ekip mi değişti ?

Sayın adminler konuyu hemen kitlemeden, şu sorulara yetkililerden cevap alarak cevaplayın. Ezbere cevap veriyorsunuz, buradaki şikayetlerin kaç tanesi genel merkeze gidiyor ?

Madem iletiyorsunuz, hiç mi bir cevap göndermiyorlar ? Konuların altına cevapları bir zahmet paylaşın.

Kısacası şunu iletin, herkes oyunu bırakmaya başladı, yazın sırf canım sıkıldığı için oyuna gireyim dedim, daha çok canım sıkıldı.

2. Gangsta53

Gangsta53 User

kasılabilir. örnek verelim. adam 20 lvl. 20 lvl daki gemiyi vurur ve tıtanlardan 32 puan alabilir her bir titandan. sonra o bitince hemen ya 15 lvl ya da 5 lvl gemısıne gıdıp yıne aynı sekılde kasabılır bu gayet olağan. üstelik küçük gemilerden de 2 katı puan alabilme şansı va royuncular. yani olağan bir şey.

3. Kardeşim, kasılabilir de sence bu adeletli mi ? Senin 20 level olduğunu varsayarsak senin için bişey fark etmiyor. Benim kızdığım nokta bu yöneticiler neden yeni oyuncuları görmezden geliyor ? Zaten oyuna para vermeyenler, veremeyenlerin tek avantajı bu etkinlikler. Ama gel gör ki bu etkinliklerde oyuna para harcayanlar daha avantajlı. Oyundaki bu dengenin bu kadar açılmasına karşıyım.

Ben geleyim, 3 sene oyunda gemi fullemeye çalışayım, adam gelsin 1 ayda yatırsın 400-500 lira beni paso batırsın. Bu mudur olay ? Yüksek level olanlar, para yatıranlar az empati kursun.

4. Gangsta53

Gangsta53 User

Kendince tabiki haklısın. senin durumunda olan başka oyuncularda var. Fakat etkinlikerden faydalanmak için bir alyansa girip ve tabiki level atlarsanız siz de geminizi bu etkinliklerde geliştirebilirsiniz. İllaki oyuna para yatırma durumu var. Zira oyuna para yatırmadan bir yere kadar gelebilirsiniz. O gelidğiniz yer ile de sğlam bir gemi tarafından 3-5 atışta batarsınız.
    Yürüyen tamirci abanoz, fildişi güverte, vudu topları vs en basitinden bir gemide olmazsa olmazlar. Mecbur para yatırılmak zorunda. Her oyunun kaderi budur. Oyunun pazarlayayıcısı firma da bu işi para kazanmak için yapıyor. Hiç bir şey 7 sene evvelki gibi değil malesef. Yapacak bir şey yok.

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

Yanlış yapılıyor.oyuncu çekeceksinki para kazanasın.oyuncu kalmadı.inin 1 lwl e 10 gemi göremezsiniz çoğunda.önceden milletten gemi çalmaya çalışırdın son atışla.heryer oyuncu kaynardı.eizg mezik oyuncu olurdu sinerji katardı.şimdi tamamen full olmadan adam batıramıyosun.

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetinizi etkinlik tartışma konusuna yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.