etkinlik sandığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***EZEL*** tarafından 25 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hataile ilgili acıklama yapmıslar buyur

Noddegamra bunu beğendi.
  2. kodlara ulaşamıyıorum

3. HYDRA2017 kod bu

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Gerekli cevap verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ ve ArmageddoN bunu beğendi.
  5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Support ekibi ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

siyahkartal~*~ ve ArmageddoN bunu beğendi.
  6. Korsan Bayrağı Günü(Sandıkların içeriği Typhon'un İntikamı etkinliği sandıklarından farklı olacaktır)
    2 sorun bulunmakta normal etkinlik ve korsan bayrağı etkinliği sandıklarını nasıl ayırt edeceğiz ? 2. sorum ise elimizde bulunan etkinlik sandık anahtarları korsan bayrağı etkinlik sandıklarını açabilecek miyiz ?

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Oyunda sadece bir çeşit erkinlik sandığı olduğu için görünüş olarak ayırt edemezsiniz. Diğer sorunuzun cevabı ise; evet açabilirsiniz.

Saygılar

8. atlas42

atlas42 User

İyi de şefim ayırt edemememiz kötü değil mi?

9. Şansa bağlı olucak yani yengeçten çıkan nimete benzemesinde sorun yok :)

10. Janissary

Janissary Guest

Gerekli bilgi verildiği için konu kilitlendi.

İyi Oyunlar.

11. kaddarr

kaddarr User

karaborsa boşmu kalacak etkinlik sandığı var anahtarı yok

12. para ile işlem yapılan her şey zamanında ve sorunsuz olarak sisteme geliyor fakat etkinlikte yine bir fiyasko mevcut. Ne karaborsa, ne chat sistemi ne de sistemin çıktığına dair bir bilgi yazmıyor

13. Aynen öyle kardeşim paraya gelince işler değişiyor yakında bırakacağım zaten oyunu.

14. Hiç kimse sizleri bu oyunda zorla tutmuyor. Kendi hesabım vardı 1 sene 4 ay önce kapatıldı. Server 1.ciydim ve 7-8 senede tahmini 15-16 milyar yani bir araba parası yatırdım ne oldu? İspatsız bot kullanımından sınırsız ban,ötekiler 30 gün. Kısacası kimse sizi bu oyuna para yatırmaya zorlamıyor,kendi tercihim doğrultusunda senelerimi,emeklerimi ve bağımlısı olduğum oyunu kaybettim. Evet adil sistem yok. 2 senedir 7/24 botta olan kişiler (---TÜRK OLMAYAN---) hala daha oyunda ancak bizim gibiler böyle. Bu yüzden çokta kasma dostum.

15. Haklısın zorla tutmuyor ama adil bir ortam olması lazım değil mi? Mesela ufak sistemi kesiyorum bir sefer ne inci ne mayın verdi bunun gerçek paraya döktüğümüzde ederi ne kadar sizce? İş paraya geldiğinde sürüsüyle paketler itemler vs satılıyor ama bi karaborsa açılamıyor? Bot kullanımı konusunda ama sen ama başkası kullanılırsa kapanır ister 10 yıl oyun oyna ister 100 bin lira para yatır herkes hak ettiği cezayı çekmeli burda konu dışına çıkmak istemiyorum.(Oyunun amacı belli gideri ederi belli, bir markette yeni piyasaya sürülen bir çikolata bile ilk etapta 10 kuruşa satılırken müşteriyi tutundurduktan sonra 50 kuruş oluyor o yüzden çokta kasmaya gerek yok ancak seafight emek veripte kasılan insanlara da karaborsayı çok görmemeli.)

16. Belki 100 tane cengaver kestim 1 tanesi sadece homing mayını verdi şu şansı artırın karaborsa desen hala açık değil 12 ekimde karaborsa kapanacak yazıyor birde

kaddarr bunu beğendi.
  17. kaddarr

kaddarr User

tekrar tekrar konu açmayıp benim konuya destek verseydin keşke neyse ben senin konuya destek vereyim

18. karaborsa açılacak yada kapancak denmedi

19. yazıyordu kaldırmışlar arkadaşım

20. sonikaz

sonikaz User

Karaborsa açılmıcak arkadaşlar sadece çeviri hatasından dolayı karaborsa diye geçmiş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.