etkinlik sandığı yok sorun, kaplumbağa tamircisi yok sorun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZagoR_SÖK tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

etkinlik sandığı yok sorun, kaplumbağa tamircisi yok sorun etkinliğin adı neydi?

2. sandıklar bazı haritalara atılıyor atıldımıda bir dünya atılıyo kaplumbağa terbiyeciside aynı şekilde bari kaplumbğa terbiyecisini her haritaya 5 tane atsalar süper olur tasarım alacaklar ışık yayan ruh topluyamadı sen düşün yani rezil bi etkinlik oldu

3. dostum etkinliğin adı 14 gün boş uğraşmaca :D

XanTier bunu beğendi.
  4. yok yok etkinliğin adı kim daha çabuk kafayı yer

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  5. yaptıkları acıklamaya uygun davranılmıyor arkadaş 4 1 de 3 tane sandık var 9 2 ye gelıyorum 50 den fazla nasıl bir sacmalıktır bu

6. bütün npc sandıkları yumurtaları haritanın hep sag tarafına atıyolar sanki yanlı bir tutum varmış gibi bişeyler ortada var dikkat edin farkedeceksiniz sanki etkinlik haritanın sağında yapılıyor

7. uzuneşek

uzuneşek User

etkinlikten başka her şeye benziyor kısaca :D

8. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

etkinlik sandiklari ve kaplumbagi terbiyecisi yeterince atilmaktadir . iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.